jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Concursurile blogului JurnalDeFrumusete.ro

CAMPANIA SANO ROMANIA CU ZECI DE PREMII IN PRODUSE PENTRU 1 AN!Produsele Sano Romania imi inspira incredere si le cumpar de cativa ani de zile. Sunt foarte multumita de raportul calitate pret. De curand Sano Romania a lansat o noua gama de produse pentru pardoseli, indiferent de tipul lor, chiar si pentru cele mai pretentioase: din ceramica, granit, portelan, marmura si altele.

Gama se numeste Sano Floor Fresh Home si se diferentiaza de alte produse similare prin eficienta ridicata si prin cele 3 variante de parfum deosebit de placut disponibile: Cotton, Spa, Soap. Produsele au efect 4 in 1: curata, lustruiesc, protejeaza pardoseala si parfumeaza intens, de lunga durata.

Odata cu aceasta lansare s-a dat startul primei Campanii Nationale Sano Floor Fresh Home, cu premii foarte tentante: produse SANO pentru 1 an!!!

Citeste pe larg despre...CAMPANIA SANO ROMANIA CU ZECI DE PREMII IN PRODUSE PENTRU 1 AN!

CONCURS! CASTIGA 3 PREMII X Trilogia "CINCIZECI DE UMBRE", oferite de LIBRARIE.NET!

 

 CONCURS! CASTIGA 3 PREMII X Trilogia "CINCIZECI DE UMBRE" (E.L.James), de la www.Librarie.net si JurnaldeFrumusete.ro!
Fiecare premiu contine volumele: Cincizeci de umbre ale lui Grey, Cincizeci de umbre intunecate, Cincizeci de umbre descatusate.

CUM PARTICIPI:

1. Da like pe Facebook paginilor librarie.net si JurnaldeFrumusete.ro - se verifica pentru validarea castigatorilor;
2. Posteaza un comentariu la acest concurs direct pe pagina de Facebook in care sa recomanzi cu link activ produsul preferat din magazinul www.Librarie.net;

Cele mai interesante si originale 3 comentarii vor fi premiate pe data de 20 octombrie. Succes!

Citeste pe larg despre...CONCURS! CASTIGA 3 PREMII X Trilogia "CINCIZECI DE UMBRE", oferite de LIBRARIE.NET!

CONCURSUL LUNII FEBRUARIE, IN COLABORARE CU LIBRARIE.NET

Va invit sa participati la editia lunii Februarie a Concursului care se desfasoara pe pagina mea de Facebook. Premiile, foarte interesante si 3 la numar, sunt oferite de prietenii de la Librarie.net

Voi lua in considerare toate comentariile, atat cele postate la concurs pe Facebook cat si cele postate la aceasta pagina. Castigatorii vor fi validati doar daca au dat like paginilor Librarie.net si JurnalDeFrumusete.ro pe Facebook.

Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de www.Librarie.net!

Cum participi:

1. Da like pe Facebook paginilor Librarie.net si JurnalDeFrumusete.ro ( daca nu ai dat deja). Acest lucru va fi verificat la jurizare.

2. Posteaza un comentariu la concurs pe pagina mea de Facebook in care sa imi spui care este produsul tau preferat din magazinul online www.Librarie.net si de ce, cu link activ catre pagina produsului.

Inscrierile se vor incheia pe data de 28 Februarie 2014. Premiile vor fi acordate celor mai convingatoare si interesante comentarii. Succes!

banner concurs4 librarie net

Citeste pe larg despre...CONCURSUL LUNII FEBRUARIE, IN COLABORARE CU LIBRARIE.NET

CONCURS - IN LUNA OCTOMBRIE CASTIGA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE!

Va invit sa participati la un nou Concurs care se desfasoara pe pagina mea de Facebook. Sper ca premiile sa vi se para tentante :)

Voi lua in considerare toate comentariile, atat cele postate la concurs pe Facebook cat si cele postate la aceasta pagina. Castigatorii vor fi validati doar daca au dat like paginilor Ecovital Romania si JurnalDeFrumusete.ro pe Facebook.

Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de JurnalDeFrumusete.ro si Ecovital Romania!

Cum participi:

1. Da like pe Facebook paginilor Ecovital Romania si JurnalDeFrumusete.ro ( daca nu ai dat deja). Acest lucru va fi verificat la jurizare.

2. Posteaza un comentariu la concurs pe pagina mea de Facebook in care sa imi spui ce produs iti place de pe site-ul Ecovital.ro si de ce, cu link activ catre pagina produsului.

Inscrierile se vor incheia pe data de 1 Noiembrie. Premiile vor fi acordate celor mai interesante comentarii. Succes!

ecovital

Citeste pe larg despre...CONCURS - IN LUNA OCTOMBRIE CASTIGA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE!

CONCURS IN COLABORARE CU LIBRARIE.NET - SARBATORIM IMPREUNA INCEPEREA SCOLII!

Va invit sa participati la editia lunii Septembrie a Concursului care se desfasoara pe pagina mea de Facebook. Premiile, foarte interesante si 3 la numar, sunt oferite de prietenii de la Librarie.net

Voi lua in considerare toate comentariile, atat cele postate la concurs pe Facebook cat si cele postate la aceasta pagina. Castigatorii vor fi validati doar daca au dat like paginilor Librarie.net si JurnalDeFrumusete.ro pe Facebook.

Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de www.Librarie.net!

Cum participi:

1. Da like pe Facebook paginilor Librarie.net si JurnalDeFrumusete.ro ( daca nu ai dat deja). Acest lucru va fi verificat la jurizare.

2. Posteaza un comentariu la concurs pe pagina mea de Facebook in care sa imi spui ce produs pentru copii ai comanda din magazinul online www.Librarie.net si de ce, cu link activ catre pagina produsului.

Inscrierile se vor incheia pe data de 1 Octombrie. Premiile vor fi acordate celor mai convingatoare si interesante comentarii. Succes!

concurs Librarie

Citește mai departe:CONCURS IN COLABORARE CU LIBRARIE.NET - SARBATORIM IMPREUNA INCEPEREA SCOLII!