jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Concursurile blogului JurnalDeFrumusete.ro

CAMPANIA SANO ROMANIA CU ZECI DE PREMII IN PRODUSE PENTRU 1 AN!Produsele Sano Romania imi inspira incredere si le cumpar de cativa ani de zile. Sunt foarte multumita de raportul calitate pret. De curand Sano Romania a lansat o noua gama de produse pentru pardoseli, indiferent de tipul lor, chiar si pentru cele mai pretentioase: din ceramica, granit, portelan, marmura si altele.

Gama se numeste Sano Floor Fresh Home si se diferentiaza de alte produse similare prin eficienta ridicata si prin cele 3 variante de parfum deosebit de placut disponibile: Cotton, Spa, Soap. Produsele au efect 4 in 1: curata, lustruiesc, protejeaza pardoseala si parfumeaza intens, de lunga durata.

Odata cu aceasta lansare s-a dat startul primei Campanii Nationale Sano Floor Fresh Home, cu premii foarte tentante: produse SANO pentru 1 an!!!

 

Mai exact iata ce poti castiga:

10 premii x Maxima detergent pudra pentru rufe - pentru 1 an
10 premii x Maxima balsam pentru rufe - pentru 1 an
30 premii x Seturi de produse Sano

Cum participi la campania Sano:

1. Cumpara oricare produs Floor Fresh Home: Spa, Soap, Cotton (1L si/sau 2L), in perioada de valabilitate a competitiei.

2. Trimite numarul bonului fiscal (prin care ai achizitionat unul din cele 3 produse mentionate mai sus), prin SMS la numarul de telefon 0746 227 779 sau inscrie-te pe site-ul www.Concurs.SanoRomania.ro si intri automat in tragerea la sorti.

Perioda in care te poti inscrie la concursul Sano Romania este: 7 – 28 Noiembrie 2016. Castigatorii vor fi anuntati in data de 5 Decembrie.

Succes!