jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Produse si servicii testate

TESTAT: BATERIIAUTO.NET, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: BATERIIAUTO.NET, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 voteCine are permis de conducere si putina experienta stie ca situatiile in care bateria auto te lasa pot fi destul de imprevizibile. Dupa un astfel de moment petrecut in iarna, bateria mea auto si-a revenit, dar cum existau si alte semne ca a venit timpul sa cumpar o baterie auto noua, am decis sa o schimb.

Fara nici cea mai vaga idee despre vreo firma serioasa pe care as putea s-o contactez, am dat un search in Google Maps si am gasit destul de multe magazine in zona. La primele doua la care am incercat sa sun nu a raspuns nimeni. Era undeva intre orele 17.00-18.00, asa ca nu-mi facusem sperante prea mari. 
A treia oara am sunat la BateriiAuto.net, telefon 0744 482 782 si imediat un domn mi-a preluat apelul. Am apreciat mult faptul ca a vorbit foarte politicos si profesionist, pentru ca trebuie sa recunosc - nu sunt experta in acumulatori auto.

Citeste pe larg despre...TESTAT: BATERIIAUTO.NET, RECOMAND!

TESTAT: MAGAZINUL BEBEBLISS.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: MAGAZINUL BEBEBLISS.RO, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 voteA venit momentul sa schimbam scaunelul copilului pentru masina. Am avut pana acum un Cybex Isofix potrivit pentru 9-18 kg, de care am fost extrem de multumiti. Am cautat pentru nivelul urmator (9-36 kg) ceva care sa stea cel putin la fel de bine la capitolul siguranta, calitate si confort.

Din motoarele de cautare, dupa un research serios de cateva ore am ajuns sa discut cu reprezentantii magazinului cu produse pentru copii Bebebliss.ro

Avem deja 2-3 modele preferate intre care oscilam si pe site-ul lor am gasit cele mai bune preturi, ulterior aveam sa aflu ca si cea mai buna si profesionista consiliere.

Le multumesc cu aceasta ocazie pentru rabdarea de care au dat dovata. M-au ajutat sa aleg cel mai potrivit model de scaunel pentru masina, care sa corespunda cat mai mult asteptarilor mele.

Citeste pe larg despre...TESTAT: MAGAZINUL BEBEBLISS.RO, RECOMAND!

TESTAT: SAPUNUL LICHID DOVE ORIGINAL, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: SAPUNUL LICHID DOVE ORIGINAL, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Am primit din partea Buzzstore pachetul Dove, pentru a testa sapunul lichid. Daca doriti sa va inscrieti si voi pentru a participa la campaniile de testare Buzzstore, va invit sa dati click AICI.

A fost o placere sa testez acest produs, pentru ca sunt atat de putine sapunuri lichide in magazine care pun accent nu numai pe curatare ci si pe ingrijirea pielii.

Pielea mainilor este foarte expusa, atat la temperaturile de afara care pot fi scazute sau ridicate cat si la vant, apa de robinet sau tot felul de substante (detergenti de vase, rufe) cu care intram in contact.

Citeste pe larg despre...TESTAT: SAPUNUL LICHID DOVE ORIGINAL, RECOMAND!

TESTAT: VOPSEA DE PAR COLOR EXPERT, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: VOPSEA DE PAR COLOR EXPERT, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Saptamana trecuta am primit din partea Buzzstore pachetul Schwarzkopf Color Expert pentru a testa prima vopsea de par pentru utilizare acasa cu Omega Plex. Daca doriti sa testati si voi produse in cadrul campaniilor organizare de Buzzstore, va invit sa va inscrieti AICI.

Sa revenim la vopseaua de par. In coletul primit de la Buzzstore am gasit in afara de vopseaua de par si ustensilele necesare realizarii acestui proces acasa: perii de diferite dimensiuni, castronel din plastic. 

De ce vopseaua pentru par Color Expert de la Schwarzkopf este diferita de alte produse similare? Pentru ca se bazeaza pe o tehnologie profesionala impotriva ruperii parului.

Citeste pe larg despre...TESTAT: VOPSEA DE PAR COLOR EXPERT, RECOMAND!

TESTAT: H&M PROMENADA MALL, NU RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: H&M PROMENADA MALL, NU RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 


Cumpar in mod curent de la H&M, pentru toata familia. Si din Auchan Titan si din magazinul Unirea si de la Mega Mall. Iata ca am ajuns si prin H&M din Mall-ul Promenada. 

Am cumparat mai multe produse atat pentru mine cat si pentru copil. Pentru mine nu aveam de gand initial, pentru ca ma grabeam si nu era timp de probe, dar vad un raion cu reduceri unde erau expuse vreo 4 perechi de Jeans gri, de diferite marimi, model skinny, la pret redus 40 lei, scris cat China pe etichetele acelea semnalizate cu rosu. 

Acum daca am prins aceasta ocazie am zis sa nu o ratez. Si imi "rup" din timpul pretios ca sa merg in cabina cu doua perechi (de fapt cu trei) dintre care in final am ales una potrivita.

Cand ajung la casa - supriza.

Citeste pe larg despre...TESTAT: H&M PROMENADA MALL, NU RECOMAND!