jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1

1 1 1 1 1
S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1 - 5.0 out of 5 based on 1 voteAm primit pentru testare Capsulele Persil Discs, din partea Buzzstore. Va reamintesc ca puteti primi si voi produse pentru a le testa si apoi pastra gratuit, trebuie doar sa va inscrieti AICI.

Persil Discs 4 in 1 este un nou produs marca Persil menit sa simplifice rutina de spalare a rufelor iar clientii sa se bucure de haine curate dar si ingrijite. Noul Persil DISCS 4 in 1, este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combina patru beneficii intr-un singur disc: puterea de indepartare a petelor, stralucirea, prospetimea de durata si grija fata de tesatura.

Persil DISCS 4 in 1 cuprinde patru compartimente diferite cu gel, fiecare destinat obtinerii unui anumit efect. Capsula se dizolva imediat la contactul cu apa si elibereaza putere in timpul procesului de spalare. Persil DISCS promite putere de spalare de patru ori mai mare si o curatare perfecta.

Citeste pe larg despre...S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1

PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY!

1 1 1 1 1
PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

GSMnet.ro iese in evidenta si de acest Black Friday! Magazinul online de accesorii si piese pentru telefoane va avea pe 15 noiembrie 2019 preturi MICROSCOPICE la peste 5000 de produse: accesorii pentru telefoane, piese, gadget-uri, wearables, accesorii PC si laptop si instrumente service!

Preturi incepand de la 0.01 lei!

Toate aceste produse APROAPE GRATIS se vor bucura de o pagina dedicata in magazinul GSMnet.ro iar preturile vor incepe de la 0.01 lei! In pagina de teaser, cei de la GSMnet.ro au pregatit un preview al celor mai ravnite produse de pe site, cu testarea "la microscop" a preturilor.

Citeste pe larg despre...PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY!

NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA

1 1 1 1 1
NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Zilele acestea am avut ocazia de a vizita magazinele Gerovital si de testa produsele din gama Gerovital Plant. Am primit un cadou din partea Farmec, in cadrul campaniei derulate prin BuzzStore. Va reamintesc ca puteti primi si voi produse pentru a le testa si apoi pastra gratuit, trebuie doar sa va inscrieti AICI.

Asadar, trebuie sa recunosc ca magazinele Gerovital au fost regandite si amenajate intr-un mod foarte prietenos, modern, simplu si elegant. De asemenea personalul, am dedus ca este atent ales, pentru ca in toate magazinele in care am intrat m-au intampinat fete amabile, care au vorbit frumos si care m-au ajutat fara sa ma agaseze.

Citeste pe larg despre...NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA

Kit-ul de calatorie cu produse din farmaciile Sensiblu

1 1 1 1 1
Kit-ul de calatorie cu produse din farmaciile Sensiblu - 5.0 out of 5 based on 2 votes

 

Am primit din partea BUZZStore si Sensiblu coletul din imagine cu rugamintea de a testa gratuit produsele. Daca sunteti active in social media, aveti un cont cu multi prieteni sau poate un blog si va doriti sa faceti parte din comunitatea BUZZStore, adica sa primiti gratuit produse pentru a le testa si a va spune parerea public, click AICI.

Kit-ul din imagine este perfect pentru finalul de vara si toamna calduroasa care ne asteapta, mai ales ca multe familii au ales sa-si petreaca vacanta in aceasta perioada a anului.

Toate produsele pot fi gasite in farmaciile Sensiblu si daca aveti card de fidelitate, le veti putea achizitiona la preturi reduse.

Citeste pe larg despre...Kit-ul de calatorie cu produse din farmaciile Sensiblu