jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

PRIMA CARTE CU POVESTI ANTIBULLYING DIN ROMANIA A FOST LANSATA LA EDITURA INTEGRAL

1 1 1 1 1
PRIMA CARTE CU POVESTI ANTIBULLYING DIN ROMANIA A FOST LANSATA LA EDITURA INTEGRAL - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Prima carte din Romania cu povesti antibullying si povesti educative "Andrei si Pietricica Prieteniei", scrisa de Roxana Andreea Rusu, psihopedagog si fondatoarea site-ului AmNascutAcolo.ro, a fost lansata la Editura Integral. Cartea pentru copii cu varste intre 3 si 9 ani este disponibila pentru comenzi online atat pe site-ul editurii eIntegral.ro cat si pe site-urile mai multor librarii, cum ar fi: Librarie.net sau LibrariaDelfin.ro

Cartea este foarte utila pentru parintii si educatorii care doresc sa se implice activ in dezvoltarea empatiei celor mici. Ilustratiile, care poarta semnatura lui Octavian Ungureanu pot fi colorate de copii, stimulandu-le imaginatia si creativitatea.

Bullying inseamna o actiune care produce injurii celorlalti, efectuata in mod repetat, care se poate manifesta prin agresivitate fizica sau psihologica si prin producerea unor daune emotionale.

Citeste pe larg...PRIMA CARTE CU POVESTI ANTIBULLYING DIN ROMANIA A FOST LANSATA LA EDITURA INTEGRAL

S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1

1 1 1 1 1
S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1 - 5.0 out of 5 based on 1 voteAm primit pentru testare Capsulele Persil Discs, din partea Buzzstore. Va reamintesc ca puteti primi si voi produse pentru a le testa si apoi pastra gratuit, trebuie doar sa va inscrieti AICI.

Persil Discs 4 in 1 este un nou produs marca Persil menit sa simplifice rutina de spalare a rufelor iar clientii sa se bucure de haine curate dar si ingrijite. Noul Persil DISCS 4 in 1, este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combina patru beneficii intr-un singur disc: puterea de indepartare a petelor, stralucirea, prospetimea de durata si grija fata de tesatura.

Persil DISCS 4 in 1 cuprinde patru compartimente diferite cu gel, fiecare destinat obtinerii unui anumit efect. Capsula se dizolva imediat la contactul cu apa si elibereaza putere in timpul procesului de spalare. Persil DISCS promite putere de spalare de patru ori mai mare si o curatare perfecta.

Citeste pe larg despre...S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1

PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY!

1 1 1 1 1
PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

GSMnet.ro iese in evidenta si de acest Black Friday! Magazinul online de accesorii si piese pentru telefoane va avea pe 15 noiembrie 2019 preturi MICROSCOPICE la peste 5000 de produse: accesorii pentru telefoane, piese, gadget-uri, wearables, accesorii PC si laptop si instrumente service!

Preturi incepand de la 0.01 lei!

Toate aceste produse APROAPE GRATIS se vor bucura de o pagina dedicata in magazinul GSMnet.ro iar preturile vor incepe de la 0.01 lei! In pagina de teaser, cei de la GSMnet.ro au pregatit un preview al celor mai ravnite produse de pe site, cu testarea "la microscop" a preturilor.

Citeste pe larg despre...PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY!

NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA

1 1 1 1 1
NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Zilele acestea am avut ocazia de a vizita magazinele Gerovital si de testa produsele din gama Gerovital Plant. Am primit un cadou din partea Farmec, in cadrul campaniei derulate prin BuzzStore. Va reamintesc ca puteti primi si voi produse pentru a le testa si apoi pastra gratuit, trebuie doar sa va inscrieti AICI.

Asadar, trebuie sa recunosc ca magazinele Gerovital au fost regandite si amenajate intr-un mod foarte prietenos, modern, simplu si elegant. De asemenea personalul, am dedus ca este atent ales, pentru ca in toate magazinele in care am intrat m-au intampinat fete amabile, care au vorbit frumos si care m-au ajutat fara sa ma agaseze.

Citeste pe larg despre...NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA