jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Articole despre frumusete si stil de viata

AM PRIMIT NOUL KIT DE TESTARE PERSIL, DE LA BUZZSTORE!

1 1 1 1 1
AM PRIMIT NOUL KIT DE TESTARE PERSIL, DE LA BUZZSTORE! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Noul kit de testare Persil, de la Buzzstore a ajuns la mine. Pe lângă un parfum fresh, de ,,curat", noua formulă are o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Citește pe larg despre...AM PRIMIT NOUL KIT DE TESTARE PERSIL, DE LA BUZZSTORE!

MI-AM CUMPARAT ,,Aventurile Lui Leonardo", SMARTBOOK-UL PENTRU DEZVOLTAREA SOFT-SKILLS, LANSAT LA EDITURA INTEGRAL!

1 1 1 1 1
MI-AM CUMPARAT ,,Aventurile Lui Leonardo", SMARTBOOK-UL PENTRU DEZVOLTAREA SOFT-SKILLS, LANSAT LA EDITURA INTEGRAL! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Aventurile Lui Leonardo, smartbook-ul pentru dezvoltarea soft skills lansat la Editura Integral, a fost ,,cea mai râvnită carte pentru copii”, la Târgul Radio România Gaudeamus.

Aventurile Lui Leonardo este un smartbook pentru copii cu vârste între 4 si 14 ani, scris de psihopedagog Roxana Andreea Rusu și lansat de curând la Editura Integral, cu sprijinul Mattca.ro si Secom Romania. Este al treilea bestseller lansat anul acesta de Roxana Andreea Rusu, după poveștile antibullying ,,Andrei și Pietricica Prieteniei”, dar și cartea ,,Eu și Virusul Hai Hui”, povestea care explică pandemia pe înțelesul copiilor. Cartea ,, Aventurile lui Leonardo conține 10 povești educative și activități pentru dezvoltarea soft-skills, dar și multe materiale informative ce pot fi accesate de părinți și profesori cu un simplu telefon mobil, scanând cu ajutorul unei aplicații gratuite, QR-urile din carte. Lansarea cărții a fost marcată printr-un eveniment online, în cadrul Târgului Radio România Gaudeamus și s-a bucurat de aprecierea părinților și a profesorilor, bifând un Loc 2 în topul general al tuturor cărților pentru adulți și copii de la Târg, la categoria ,,Cea mai ravnita carte". Practic, a fost cartea pentru copii care a primit cele mai multe voturi din partea publicului!

Citește pe larg despre...MI-AM CUMPARAT ,,Aventurile Lui Leonardo", SMARTBOOK-UL PENTRU DEZVOLTAREA SOFT-SKILLS, LANSAT LA...

PRIMA CARTE CU POVESTI ANTIBULLYING DIN ROMANIA A FOST LANSATA LA EDITURA INTEGRAL

1 1 1 1 1
PRIMA CARTE CU POVESTI ANTIBULLYING DIN ROMANIA A FOST LANSATA LA EDITURA INTEGRAL - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Prima carte din Romania cu povesti antibullying si povesti educative "Andrei si Pietricica Prieteniei", scrisa de Roxana Andreea Rusu, psihopedagog si fondatoarea site-ului AmNascutAcolo.ro, a fost lansata la Editura Integral. Cartea pentru copii cu varste intre 3 si 9 ani este disponibila pentru comenzi online atat pe site-ul editurii eIntegral.ro cat si pe site-urile mai multor librarii, cum ar fi: Librarie.net sau LibrariaDelfin.ro

Cartea este foarte utila pentru parintii si educatorii care doresc sa se implice activ in dezvoltarea empatiei celor mici. Ilustratiile, care poarta semnatura lui Octavian Ungureanu pot fi colorate de copii, stimulandu-le imaginatia si creativitatea.

Bullying inseamna o actiune care produce injurii celorlalti, efectuata in mod repetat, care se poate manifesta prin agresivitate fizica sau psihologica si prin producerea unor daune emotionale.

Citeste pe larg...PRIMA CARTE CU POVESTI ANTIBULLYING DIN ROMANIA A FOST LANSATA LA EDITURA INTEGRAL

S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1

1 1 1 1 1
S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1 - 5.0 out of 5 based on 1 voteAm primit pentru testare Capsulele Persil Discs, din partea Buzzstore. Va reamintesc ca puteti primi si voi produse pentru a le testa si apoi pastra gratuit, trebuie doar sa va inscrieti AICI.

Persil Discs 4 in 1 este un nou produs marca Persil menit sa simplifice rutina de spalare a rufelor iar clientii sa se bucure de haine curate dar si ingrijite. Noul Persil DISCS 4 in 1, este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combina patru beneficii intr-un singur disc: puterea de indepartare a petelor, stralucirea, prospetimea de durata si grija fata de tesatura.

Persil DISCS 4 in 1 cuprinde patru compartimente diferite cu gel, fiecare destinat obtinerii unui anumit efect. Capsula se dizolva imediat la contactul cu apa si elibereaza putere in timpul procesului de spalare. Persil DISCS promite putere de spalare de patru ori mai mare si o curatare perfecta.

Citeste pe larg despre...S-A LANSAT PERSIL DISCS 4 IN 1