jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Articole despre frumusete si stil de viata

SAMPONUL USCAT BATISTE - EFICIENT, CA O BAGHETA FERMECATA :)

1 1 1 1 1


Despre produsele Batiste am aflat de la BuzzStore, atunci cand am fost selectata pentru a participa la campania lor de promovare, testand produsele. Am imbratisat ideea cu interes deoarece stiam cate ceva despre dry shampoo (samponul uscat), dar nu-l incercasem niciodata, eram curioasa.

Coletul a sosit foarte repede si recunosc ca m-a surprins nepregatita. Nu citisem nimic inainte despre brand, asteptam sa testez cu nerabdare dar si cu neincredere intr-un produs de acest tip - sampon uscat. Mai exact, nu prea intelegeam cum ar putea un spray sa schimbe aspectul parului nespalat si neingrijit in doar cateva secunde. Acum stiu - ca prin minune. :)

Coletul a adus nu doar produsele ci si o atmosfera jucausa de party, in ton cu Sarbatorile, caci a sosit fix inainte de Craciun. Produsele erau printre confetti si alte accesorii de petrecere cu care pustiul meu s-a distrat copios prin toata casa :).

Am incercat produsul pe parul meu dupa 4 zile de la ultima spalare cand deja se ingrasase la radacina si capatase un aspect usor lucios, inestetic. Impactul a fost wow. In cateva secunde parul meu avea volum, era fresh si.. nici urma de radacini grase.

Am impartit vouchere Batiste cu 25% reducere si mostre celor mai bune prietene. Feedback-ul lor a fost asemanator si drept sa spun toate ne-am dat seama ca impresia despre produsele dry shampoo ni s-a schimbat total. Da, chiar merita sa ai asa ceva in dotare pentru situatii exceptionale! Si da, cel putin cele de la brandul Batiste sunt foarte eficiente.

Batiste dry shampoo este bun pentru:

- petrecarete;
- femei super ocupate;
- mamici cu norma intreaga;

Si nu numai :)

Vi-l recomand cu drag, este singurul produs de tip spray pe care il pastrez in dulap (ma limitez cat pot, produsele de acest gen nu sunt tocmai o fericire pentru mediu).