jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Articole despre frumusete si stil de viata

GHIDUL UEFA 2016 FRANCE - GHIDUL OFICIAL AL CAMPIONATULUI EUROPEAN DIN FRANTA 2016 - de ce sa-l cumperi si unde il gasesti la pret promotional

1 1 1 1 1
GHIDUL UEFA 2016 FRANCE - GHIDUL OFICIAL AL CAMPIONATULUI EUROPEAN DIN FRANTA 2016 - de ce sa-l cumperi si unde il gasesti la pret promotional - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Acum ca Pastele a trecut si sotii/iubitii au primit de la noi de "iepuras" parfumurile care ne plac noua, camasile care ne plac noua, poate chiar ceasuri sau alte cadouri costisitoare care ne plac, evident- NOUA, este timpul sa le cumparam un cadou "de suflet". Daca sunt microbisti, atunci s-a rezolvat, va dau eu pontul! Este ceva pentru care sigur se vor bucura ca niste copii la vederea dulciurilor,  nepretuit si totusi atat de ieftin :)

Ghidul UEFA 2016 France - Ghidul Oficial al Campionatului European din Franta UEFA 2016, disponibil la super oferta pe Librarie.net, mai exact se poate comanda la pretul redus de 48,99 lei (de la 69,99 lei).

Cartea are 128 de pagini si este licentiata UEFA. In ea sunt cuprinse profilele jucatorilor, analizele echipelor, schema desfasurarii turneului, locatiile stadioanelor, istoria competitiei, poze din jocuri, statistici importante si interesante.

Campionatul European de Fotbal UEFA din Franta, cea mai mare sarbatoare fotbalistica a Europei, se va desfasura in perioada 10 iunie- 10 iulie 2016. In cadrul Campionatului se vor intrece 24 echipe, dintre ele una va pleca acasa cu mult ravnitul trofeu european.


Pentru orice microbist Ghidul Oficial UEFA EURO 2016 este esential fiindca pe langa informatiile pretioase si statisticile care ajuta la o mai buna cunoastere a fiecarei echipe in parte, contine si schema meciurilor din Campionat, care poate fi completata pe parcurs, dupa fiecare meci, cu rezultatele aferente.

Ghidul Oficial UEFA EURO 2016 este cadoul perfect pentru orice barbat pasionat de fotbal!

PS. Si daca doriti ca rasfatul sa continue comandati si Cartea de bucate a Campionatului European de Fotbal UEFA 2016. Cu ajutorul lui calatoriti din punct de vedere culinar prin fiecare oras gazda. Tot de pe Librarie.net poate fi comandat la pretul de 34,99 lei (in loc de 49,99 lei). In aceasta carte speciala de bucate veti gasi 31 de retete care au garantia savorii, de la Coq au vin pana la tarta cu rosii, special alese pentru a asigura distractia de a experimenta preparate delicioase din diverse regiuni.