jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

BREAKING NEWS: CEL MAI CAUTAT CERTIFICAT ENERGETIC!

1 1 1 1 1
BREAKING NEWS: CEL MAI CAUTAT CERTIFICAT ENERGETIC! - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Intrerup sirul obisnuit de articole pentru o informatie de mare interes public:

SE CAUTA CERTIFICAT ENERGETIC!!!

Pe langa faptul ca detine informatii pretioase despre performanta energetica si incadrarea energetica in functie de consumul anual calculat, are niste atuuri deosebite: identifica rapid situatiile de risc si ofera rezolvari pentru solutionarea lor. Certificatul Energetic este elemntul cheie intr-o tranzactie imobiliara importanta, care nu poate avea loc fara el. 

Gasirea sa este de maxima importanta si se preconizeaza a fi dificila din cauza semnalmentelor deosebite si rar intalnite! 

IATA CATEVA SEMNALMENTE:

* A fost observat la mai multe tipuri de cladire: apartamente, case, spatii comerciale, spatii de birouri, hoteluri, case pasive energetic, farmacii, spitale, institutii de invatamant.

* Este un Certificat Energetic din Bucuresti. Dar a fost vazut si in Constanta.

Mai nou exista suspiciunea ca si celelalte orase din tara se bucura de prezenta sa.

* Mai multe persoane norocoase cu care a intrat in contact, cand acestea au facut pe langa certificare si termografii performante bazate pe termoviziune in infrarosu pentru diverse cladiri, spun cu uimire ca este un Certificat Energetic ieftin! 

* Pe langa faptul ca este un certificat Energetic ieftin s-a dovedit a fi si unul foarte rapid: apare intr-un interval scurt de timp, de 4-24 ore.

* Certificatul Energetic le-a oferit persoanelor care au apelat la el informatii esentiale si precise despre situatia imobilelor lor, inclusiv estimarea consumului energetic pentru incalzire, climatizare si iluminare, ventilare si producere de apa calda. Ba mai mult decat atat, le-a identificat si oferit solutiile pentru imbunatatirea situatiei. 

* Este un aliat de cursa lunga: valabilitatea Certificatului Energetic este de 10 ani.

* Clientii l-au intalnit atat la ei acasa cat si la sediul lui unde spun ca are in spate o echipa de specialisti atestati de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cu gradul I, doctori ingineri. 

 

UPDATE DE ULTIMA ORA:

Desi incepusem cu totii sa credem ca existenta sa este aproape imposibila avand in vedere caracteristicile speciale, Certificatul Energetic cu semnalmentele de mai sus a fost identificat intr-un timp extraordinar de scurt! 

Specialistii care au facut posibila aparitia sa au confirmat ca toate informatiile sunt adevarate si au declarat ca lucreaza cu placere, de cate ori este nevoie de un Certificat Energetic!

Se pare ca acest grup de oameni deosebiti poarta numele de Enermed Impex. Daca si dvs aveti nevoie de Certificatul Energetic ieftin, rapid si bun, il puteti solicita la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la telefon: 0768 857 514 / 031 420 31 30 (Bucuresti) si 0722 592 242 (Constanta)