jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

CELE MAI DELICIOASE TORTURI RAW-VEGANE

1 1 1 1 1
CELE MAI DELICIOASE TORTURI RAW-VEGANE - 5.0 out of 5 based on 2 votes


Iata cele mai delicioase torturi raw-vegane. Si nu glumesc, drept dovada pozele. Credeti-ma pe cuvant, la OstrawVegan le gasiti! Le-am gustat la toate aniversarile si ocaziile speciale, mereu sunt peste asteptari.

Si cine spune ca sunt cele mai bune torturi? Eu:

Mama - pentru ca ii ofer copilului un dulce sanatos. Torturile si prajiturile raw-vegane nu au zahar, faina, grasimi animale, E-uri si nici un alt ingredient periculos cum ar fi praf de copt, arome sau conservanti. Doar ingrediente naturale, multe BIO. Parfumul, gustul si culorile provin de la cocos, mure, portocale, migdale, cacao si alte ingrediente gustoase folosite in laboratorul propriu al cofetariei.

Gazda - pentru ca de fiecare data invitatii mei au plecat impresionati, mai ales ca multi nu incercasera niciodata vreun desert raw-vegan, de teama ca "nu are gust".

Nu va mirati, multa lume nu concepe cum se poate o prajitura fara unt, zahar si faina! Pai ce...aia mai e prajitura? Si inca cum...Nu e prajitura, e opera de arta :)

Femeia - ca mananc si eu linistita fara sa-mi fac griji pentru silueta. O felie mica e de ajuns, eu sunt pofticioasa si niciodata nu pot mai mult de atat cand aleg un desert raw-vegan. Este foarte satios. In plus daca nu contine zahar si nici grasimi rele nu am de ce sa-mi fac griji. Din contra, dulciurile raw-vegane aduc un aport nutritiv pretios.

Daca sunteti din Bucuresti treceti neaparat pe la cofetaria OstrawVegan, este pe Bulevardul Ferdinand nr. 58 sau comandati pentru acasa, direct de pe site. Yammy!

PS. Pozele sunt facute de mine cu telefonul la ultima comanda :)