jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Articole despre frumusete si stil de viata

BIJUTERIILE DIN ARGINT, MEREU LA MODA

1 1 1 1 1
BIJUTERIILE DIN ARGINT, MEREU LA MODA - 5.0 out of 5 based on 4 votes


Noi, femeile, niciodata nu avem destule bijuterii. Cele de care sunt legata sentimental sunt din platina cu mici diamante, suficiente cat sa-mi satisfac capriciile de femeie, dar indeajuns de putine cat sa dorm linistita (pentru cei care au curiozitati despre "istoria sangeroasa" a diamantelor - Google). Am o tona de bijuterii cu pietre semipretioase. Imi place sa le cumpar, sunt frumoase, vesele si colorate dar le port in atat de putine ocazii...

Insa detasat cele mai versatile, cele pe care le port cel mai des (mai ales ca le completeaza foarte bine pe cele din platina) sunt cele din Argint 925. Sunt finute, elegante, usoare si stilate. De ce am precizat Argint 925? Pentru ca sunt multe fake-uri pe piata. Asa zise bijuterii din argint care de fapt reprezinta un aliaj sau sunt doar suflate cu argint. Sau mai rau, nu contin deloc argint, au doar aspectul.

Bijuteriile care nu sunt din Argint 925 se inegresc, in scurt timp capata un aspect imbacsit si urat.

Lasa urme pe piele si pot provoca usoare infectii daca ne referim la cercei. In plus la contactul cu apa sau transpiratia incep imediat procesul de degradare, asa ca viata lor e scurta.

Cele mai frumoase si rezonabile (ca pret) sunt bijuteriile online. Sunt multe magazine dubioase, care isi pacalesc clientii fara nici o jena. Sursa mea de incredere este magazinul OnlineBijoux.ro

La OnlineBijoux.ro bijuteriile din argint online sunt impartite pe categorii. Daca alegi sa cumperi din categoria Bijuterii Argint 925, primesti ce ai comandat. Am luat de foarte multe ori de la ei, asa ca ii recomand cu incredere! Bijuterii de calitate, cu finisaje frumoase si design-uri deosebite.