jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Articole despre frumusete si stil de viata

VINERI 17 NOIEMBRIE LA GSMNET.ro E UN SUPER BLACK FRIDAY, AFLA TOTUL DESPRE ATACUL DRONELOR!

1 1 1 1 1
VINERI 17 NOIEMBRIE LA GSMNET.ro E UN SUPER BLACK FRIDAY, AFLA TOTUL DESPRE ATACUL DRONELOR! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Vine Black Friday, ati aflat deja deoarece Reducerile vuiesc in stanga si in dreapta. Tocmai cand credeam ca nimic nu ma mai poate uimi, aflu ce va fi Vineri 17 Noiembrie la GSMnet.ro, mai exact niste super reduceri la peste 3000 de produse disponibile in stoc, reduceri ce vor ajunge pana la 99%!!!

Nu stiu cum au reusit dar mie mi se pare detasat cea mai tare campanie. Adica la asa reduceri, mai avem putin si primim si bani daca facem cumparaturi la GSMnet.ro, lucru nu foarte departe de adevar.

O spun pentru ca toti clientii care vor plasa o comanda de Black Friday pe GSMnet.ro, vor participa la o tragere la sorti si vor avea posibilitatea de a castiga una dintre cele 7 Drone Parrot!

Reducerile vor curge in "cascada", la anumite intervale orare iar cel mai mic pret anuntat va fi de 0,49 lei, ce va spuneam, aproape gratis! Vor intra in campanie accesorii pentru telefone si tablete, accesorii PC, accesorii pentru laptopuri, piese si componete, aparatura si instrumente service, produse pentru stocare date si accesorii multimedia.

Echipa GSMnet.ro va face eforturi sa proceseze toate comenzile primite pana in orele 18.00 si sa le si expedieze, in aceeasi zi.

Tragerea la sorti pentru drone va avea loc Joi 23.11.2017

Dronele Parrot indiferent de tip sunt niste dispozitive grozave, compatibile cu majoritatea terminalelor mobile (Wi-Fi, Android, iOS, Windows Phone etc).

Se pot controla cu usurinta, fiind foarte responsive si cu un grad de performanta ridicat.Daca nu stii inca foarte multe detalii despre magazinul GSMnet.ro cel mai bine ar fi sa-l vizitezi. Este foarte prietenos, cuprinde toata gama de accesorii pentru telefoane, tablete, PC, laptop dar si piese, componente, aparatura pentru stocare date, accesorii multimedia si tot felul de Gadgeturi. Sigur vei gasi ceva de care ai nevoie, pentru ca, daca citesti aceasta postare, esti conectat la net, deci ai laptop, PC, telefon etc. :)

 

Eu am fost clienta lor si ii recomand cu toata increderea, puteti citi materiale scrise pe blog despre GSMNet.ro AICI

De exemplu, in ultimul timp ma tot uit cu o curiozitate maxima la Ochelarii pentru realitatea virtuala, pentru ca au preturi foarte bune (si nici nu e Black Friday inca :), ma mai uit la camera de supraveghere pentru autoturism, de mult vreau sa-mi cumpar.

Si ma mai uit la Cantarul digital Bluetooth Xiaomi Smart Bathroom Blister Original, un must have pentru controlul siluetei. Stie sa faca o gramada de lucruri, pentru fiecare membru al familiei in parte.

Nu ratati Black Friday la GSM.net Vineri 17 Noiembrie 2017, lasati dronele sa va atace!