jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

UN FEL DE BLACK FRIDAY CARE DUREAZA O LUNA, PENTRU MAMI SI BEBE!

1 1 1 1 1
UN FEL DE BLACK FRIDAY CARE DUREAZA O LUNA, PENTRU MAMI SI BEBE! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Recunosc ca imi plac Targurile pentru gravide, mamici si copii. Sunt promotii atragatoare de fiecare data, reduceri, tot felul de oferte din partea Expozantilor si multe gratuitati! :) Merg de fiecare data...cand pot sa ajung. Mereu m-am intrebat, de ce nu se organizeaza oare si un Targ pentru mamici ONLINE, pentru cele mai ocupate dintre noi?

Iata ca mi s-a indeplinit dorinta. Organizatorul este portalul care reuneste intr-un singur loc povesti reale despre nastere scrise chiar de mamici, www.AmNascutAcolo.ro, o adevarata "mina de aur" pentru gravide.

Va mai amintiti cred de acele momente emotionante din timpul sarcinii in care cautati informatii pe internet despre o maternitate sau un medic anume...ei bine pe www.AmNascutAcolo.ro aceste informatii se gasesc usor cu o simpla cautare in site.

Revenind la Targul "Mami si Bebe", anul acesta are loc prima editie a targului online, chiar acum in perioada 15 Noiembrie - 15 Decembrie. Sunt REDUCERI la produse pentru gravide, mamici si copii de pana la 75%.

In plus la fiecare comanda plasata, indiferent de la care magazin participant la Targ, clienta primeste un Cadou din partea organizatorului, foarte atragator. Va invit sa vizitati Targul "Mami si Bebe" si sa profitati de ofertele minunate dar si pentru a descoperi ce contine Cadoul! :)