jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

T0P 3 TRENDURI PENIBILE DIN 2017

1 1 1 1 1
T0P 3 TRENDURI PENIBILE DIN 2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

In speranta ca nu le voi intalni prea des in 2018, trec in revista cele mai penibile trenduri din 2017:

Locul 3 - Blugii tip strech pentru barbati. Adica foarte, foarte stramti si cu gleznele la vedere. Cu exceptia cazurilor in care sunt purtati de barbatii gay, arata penibil, pentru ca acest articol vestimentar tipa: "sunt pe invers"! Ridicolul atinge cote maxime cand sunt purtati de barbatii plinuti mai ales daca au adoptat coafura cu parul ondulat si dat pe spate, efectul fiind de "tanti".

Cu siguranta simt si ei ceva care pluteste "in aer" pentru ca in general au o privire inocenta si iscoditoare, putin mirata, care parca zice: "What?!"

Locul 2 - Pantalonii care arata de parca ai facut pe tine. Sub diverse forme, dar toate au ceva in comun, turul lasat. Materialul moale gen pijama. Daca mai sunt si putin tociti/murdari tabloul e complet, mai ales in cazul celor deschisi la culoare. Cum zicea un comic autohton intr-o emisiune: De ce te-ai imbraca nonstop cu niste pantaloni care arata de parca tocmai ai facut pe tine?! Habar nu am si nici nu vreau sa stiu!

Locul 1 - Papucii cu blana. Prima data cand am vazut pe cineva purtandu-i am crezut ca a iesit cu papucii de casa pana la magazinul din colt. Doar am mai vazut cazuri similare, de exemplu in halat si pijamale...Dar nu, la mall o pereche costa in jur de 350 lei, e o fita sa ii porti! Garantat ca iei toate scarboseniile de pe trotuare la purtator (flegme, caca de caine, etc.) Sa nu ne minunam prea mult, tendinta e veche, de pe vremea colacului de WC imblanit. Mai nou, ultima moda ce va sa vina in 2018 am inteles ca este cea a unghiutelor cu par. Mare Ti-e gradina...