jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

MUSEUM OF SENSES - LOCUL PERFECT PENTRU DISTRACTIE IN FAMILIE!

1 1 1 1 1
MUSEUM OF SENSES - LOCUL PERFECT PENTRU DISTRACTIE IN FAMILIE! - 5.0 out of 5 based on 1 vote


S-a deschis la Bucuresti cel mai original, inedit si interactiv muzeu! Impreuna cu copiii putem forta limitele realitatii pana la granita cu imaginatia!

Putine locuri din oras iti ofera posibilitatea de a porni cu toata familia intr-o aventura extraordinara. Acest lucru pentru ca intotdeauna distractia este "pe varste" si "pe inaltimi". Pana si o iesire la mall se petrece separat- copilul la locul de joaca, mami si tati la cafenea.

Cand vremea nu este de prea mare ajutor ca acum, posibilitatile se reduc si mai mult. Iata insa ca lucrurile s-au schimbat: new place in town! Ne putem distra impreuna cu mic cu mare, la intensitate maxima.

Este vorba despre Museum of Senses, o idee geniala care s-a concretizat mai inati la Praga si din Decembrie si la Bucuresti, in mall Afi Cotroceni, langa parcul de distractii pentru copii de la etajul 1. Planuiesc sa-l vizitez in curand impreuna cu familia. 

Am urmarit noutatile in pagina de Facebook a Muzeului Simturilor inca de la lansare.

Va recomand sa-i dati un Like, veti vedea multe imagini interesante din interior, multe foarte interesante, altele foarte haioase. 

Muzeul este accesibil tuturor zilnic si multe vedete deja si-au satisfacut curiozitatea de a explora incaperile misterioase.

Mergeti cu telefoanele incarcate, am inteles ca nu exista loc in care sa faceti poze si filmulete mai atipice si mai originale.

Pe langa toate avantajele mentionate mai sus, eu il vad ca pe un loc foarte educativ pentru cei mici. Este o altfel de distractie, care se imbina cu fizica si alte discipline, concretizata intr-o serie de provocari pentru corp si minte. De aceea merita cu prisosinta atentia si timpul nostru.Am remarcat creativitatea design-ului interior, sunt niste combinatii de culori fantastice pe pereti. Am inteles ca o echipa foarte talentata de adevarati artisti - Sweet Damage Crew a realizat opera de arta din interior. Arata minunat!Mai jos iata si alte imagini din muzeu, preluate de pe pagina de Facebook Museum of Senses:


 

 

 

Staff-ul amabil care imparte zambete, de la Museum of Senses