jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

FACTURARE? NUMAI CU OBLIO.EU

1 1 1 1 1
FACTURARE? NUMAI CU OBLIO.EU - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Nu ma pricep la contabilitate. Dar am invatat suficient din mers in ultimii 10 ani cat sa stiu sigur ca daca nu ai un contabil bun pe care sa te bazezi, indiferent cat ai fi de priceput sau cat de tare este afacerea ta, te scufunzi usor si sigur. In timp...:) Si cum un contabil bun, nu neaparat la suflet (a se citi caruia sa ii pese de bunastarea afacerii tale si sa ii si placa ceea ce face) se gaseste din ce in ce mai greu, este bine sa te bazezi, ca la orice capitol de altfel, cat mai mult pe tine!

Din fericire in ziua de astazi avem uneltele necesare sa ne eficientizam activitatea de anteprenoriat cat mai bine. Cu acest scop am inceput sa lucrez cu un program de contabilitate inca de acum cativa ani.

M-a ajutat enorm pentru ca am putut sa emit facturi singura oricand, sa scot la orice ora din zi si din noapte rapoarte lunare sau trimestriale, sa obtin o privire de ansamblu completa: cat am "vandut", cat am incasat, care luna a mers mai bine si care mai prost etc. Dar...m-a si incurcat foarte mult. Desi avea recomandare ca fiind "cel mai bun" erau tot felul de hibe si detalii neprietenoase.

Voi aminti doar unul: aveai mai multe pachete la dispozitie din care sa alegi la inceput, media pentru unul low cost fiind de 10 euro/luna. Puteam alege sa comand accesul la program pentru o perioada de 1, 3 sau 6 luni si de obicei alegeam pe 3 luni. Pachetul iti dadea posibilitatea de a emite 50 de documente lunar sa zicem. Tin minte cum am facut un proiect extra activitatea mea obisnuita la un moment dat si am lucrat cu multe proforme. Am emis 30 de proforme pentru 30 de clienti si au platit toti. Cand sa le emit facturile, nu am putut emite decat 20, dupa care am atins limita maxima din pachet. Am sunat disperata sa fac upgrade, sa platesc si sa trec de urgenta la un pachet superior. Nu se putea, trebuia sa astept pana la finalizarea celor 3 luni pentru care platisem in avans cu gandul sa "scap de grija". Ce sa va spun...dureri de cap.

Insa acum vreau sa va dau o veste buna! Celor care sunt antreprenori, liber profesionistilor sau celor cu afaceri mici si mijlocii care au posibilitatea de a lua decizii si de a face schimbari rapide. Descoperiti Oblio.eu!Oblio.eu este un nou program de contabilitate in Cloud, mi-a fost recomandat si am acceptat sa il testez pentru o scurta perioada cu mari indoieli. Noroc ca sunt pro schimbari in general si nici nu ma atasez foarte mult de lucruri materiale. Asa ca am acceptat provocarea, dar nu am avut asteptari, in schimb m-au complesit surprizele placute. Apoi am citit ca este de la creatorii Bizoo si mi-a picat fisa. Nimic nu e intamplatori, oamenii au stiut exact ce fac!Oblio.eu este un program de facturare atat de performant! Reprezinta evolutia in domeniu, etapa urmatoare care-ti ofera mobilitate si control maxim.

In plus (apropo, am citit despre aceasta noua tendinta de marketing de curand, este conform celor mai tari recomandari la nivel international, cea mai eficienta metoda de promovare) ti se ofera GRATUIT! Il puteti utiliza timp de 1 an complet gratis. La full options! Va puteti inregistra AICI.Am eu ceva fler cand vine vorba de contabilitate, dar imi prind urechile in pasii tehnici. Cu Oblio.eu am facut transferul pentru tot istoricul din programul vechi de contabilitate in 5 minute, fara sa exagerez. A preluat absolut tot - baza de clienti, produse, ABSOLUT TOT!Dupa primul an exista o singura taxa anuala, pe care o platesti o singura data pentru urmatoarele 12 luni in care te vei bucura de toate obtiunile programului. Este o binecuvantare, nu lucreaza cu jumatati de masura. Nu aveti cum sa va dati seama despre cat de minunat e, daca nu v-ati lovit in practica de piedici. Exact ce va povesteam mai sus: cum e sa te blochezi total ca ti-ai depasit optiunea achitata in avans, sa vrei sa platesti ca sa faci upgrade dar sa nu poti. Pai si atunci ce faci?! Mai nimic :)

In concluzie, va recomand Oblio.eu, cu absolut toata increderea, incercati, NU VA COSTA NIMIC! In schimb afacerea voastra va avea numai de castigat iar voi veti fi mai putin stresati si mai fericiti, succes! :)