jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        


Articole despre frumusete si stil de viata

S-AU MICSORAT COPIII? NU! AU CARTI DE JOC GIGANT, DE LA OOKEE.RO! :)

1 1 1 1 1
S-AU MICSORAT COPIII? NU! AU CARTI DE JOC GIGANT, DE LA OOKEE.RO! :) - 5.0 out of 5 based on 2 votes


Saptamana trecuta am inceput curatenia generala. Ca sa putem progresa, ne-am implicat cu mic cu mare. Pustiul meu a profitat de ocazie ca sa scoata "de la naftalina" cutiile de carton cu jucarii de cand era mic.

S-a bucurat de ele, de parca era prima oara cand le vedea. Iar eu m-am ales cu 3 cutii mari rasturnate in mijlocul livingului de care nu a fost chip sa scap. Asa ca am decis sa ne jucam putin cu jucariile din ele si sa continuam treaba dupa.

Si ne-am amintit cu drag de baietelul Tolo si de ceasul simpatic, jucarii dragi de la magazinul Ookee.ro, despre care am scris si pe blog in 2013 aici, aici si in 2015 aici.

Cu nostalgie am accesat din nou magazinul, sa vedem ce noutati au aparut.

Nu am cumparat niciodata de la Ookee ceva care sa nu fie de calitate sau care sa ne lase indiferenti, din contra avem amintiri placute cu fiecare jucarie.

Acum insa cautam ceva pentru baieti mari.

Si m-am bucurat tare mult sa vad o noua gama disponibila, se numeste Buitenspeel. Nu numai pentru ca se adreseaza categoriei de varsta potrivita pentru noi, ci si pentru faptul ca majoritatea jucariilor evita pe cat posibil plasticul, fiind axate pe lemn si hartie sau carton.

 

 

Am ales trei produse, insa astazi o sa va scriu doar despre Cartile de Joc Gigant Buitenspeel, din simplul motiv ca si celelalte doua jocuri sunt speciale si merita fiecare cate un post separat.

Cel mic a ales Cartile de Joc Gigant, pentru ca i-au atras atentia pozele din prezentare. Sunt foarte mari si prin marimea lor m-am gandit ca vor fi foarte amuzante, asa ca am fost de acord sa le includem in comanda.

L-am invatat sa joace Razboi, Tabinet si Macao de la 4 ani. Este o metoda excelenta de a invata copilul sa compare (cifra mai mica, mai mare), sa faca operatii matematice simple, sa memoreze simboluri etc. Iar invatarea prin joaca este cea mai eficienta metoda. 

Zis si facut. Magazinul Ookee.ro a ramas la fel de calitativ precum il stiam. Am primit coletul in 24 de ore, ambalat astfel incat jocurile sa ajunga in siguranta.

 

 

Cartile de Joc Gigant sunt chiar foarte mari, au dimensiunile 30 cm x 21 cm! Eu nu am reusit sa le amestec. Ne-am distrat copios pentru ca este imposibil sa nu tragi cu ochiul.

Sunt foarte bune si pentru joaca in aer liber. Fiind laminate nu se deterioreaza usor. Iar cei mai creativi le pot utiliza pentru a face poze cu iluzii optice. :)

Pachetul de carti costa 45,54 lei. Noua ne-au placut foarte mult si le recomand, pentru ca pot fi un Cadou inedit si surprinzator pentru orice copil de peste 6 ani (chiar daca pe pachet scrie 8+).