jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

3 MOTIVE PENTRU CARE SA-TI CUMPERI TABLETA STAR DE LA GSMnet.ro

1 1 1 1 1
3 MOTIVE PENTRU CARE SA-TI CUMPERI TABLETA STAR DE LA GSMnet.ro - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Iata noua noastra achizitie de la GSMNet.ro, o tableta pentru scris si desenat Star de 8.5 inci albastra blister, cu ecran LCD si creion Stylus. Ce imi plac mie lucrurile simple dar cu beneficii complexe!

Asa este si acest produs, care costa numai 69 de lei si are garantie 12 luni oferita de GSMnet.ro

Tableta Star de la GSMnet.ro este excelenta si am sa trec in revista motivele pentru care o recomand:

1) Pentru copii cu varste intre 2 si 10 ani este chiar foarte utila. Ecranul de tip LCD este bland cu ochisorii si nu afecteaza vederea dupa o utilizare indelungata ca o tableta cu jocuri. Nuanta in care creionul scrie este una pala si placuta. Grosimea liniei se regleaza in functie de cat apesi. Cu cat apesi mai mult cu atat linia se ingroasa.

Copiii pot invata sa scrie sau sa socoteasca intr-un mod care ii atrage, mai ales ca tableta are si buton de stergere pe care il pot apasa cand termina. 

Se pot juca "x si 0" atunci cand se plictisesc, sau pot invata sa deseneze.


2) Pentru adulti este utila pe post de "post it". Oricand o putem folosi pentru a lasa un biletel copilului sau sotului, ori pentru a nota ceva in timp ce vorbim la telefon.

 Pentru adulti si copii, in calatorie. Atunci cand drumul este lung si ai epuizat toate joculetele de jucat in trafic. Functioneaza cu baterii si are o durata lunga de viata.


3) Nu in ultimul rand, tableta este foarte prietenoasa cu mediul. Nu polueaza si salveaza multa hartie. Daca va pasa de acest aspect atunci cu siguranta veti aprecia acest produs.

Este minunata ca idee de Cadou. Recomand acest produs si magazinul GSMnet.ro, un exemplu de profesionalism si seriozitate, cu o echipa prietenoasa si priceputa in spate si un depozit mare datorita caruia nu astept niciodata cand plasez o comanda, pentru ca majoritatea produselor sunt in stoc mereu :)