jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

FLORARIA "COROANE FUNERARE" LIVREAZA GRATUIT IN BUCURESTI FLORI DE RAMAS BUN

1 1 1 1 1
FLORARIA "COROANE FUNERARE" LIVREAZA GRATUIT IN BUCURESTI FLORI DE RAMAS BUN - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Am o vecina in varsta. Locuieste la parter. Cred ca are in jur de 75 poate chiar 80 de ani. Nu stam foarte mult de vorba, doar ne salutam atunci cand ne intersectam pentru cateva secunde. Se deplaseaza cu usoara dificultate, intr-un ritm foarte lent, dar o vad adesea rezolvandu-si singura treburile, meticulos si incet. Merge singura pana la posta din apropiere sau pana la magazinul de langa casa.

Am admirat-o in tacere pentru faptul ca desi are o varsta si probleme de sanatate probabil, se lupta sa se descurce singura, este discreta dar cu zambetul pe buze, nu se vaita, mereu este foarte curata, are parul aranjat si poarta seturi dragute de accesorii pe care le vezi mai rar la persoane in varsta. Majoritatea nu mai dau atentie detaliilor. Nu si doamna Mateescu...dansa are cercei asortati cu colierul, de acum 20-30 de ani. Se vede ca a fost o femeie strasnica la viata ei, puternica si feminina!

Acum doua saptamani insa, ne intalnim si zambetul politicos ii disparuse. Avea fata rosie, sprancenele ridicate si privirea in lacrimi. Am crezut ca ii este rau. Stiam ca ma cunoaste si ma gandeam ca pot totusi reprezenta pentru ea o persoana de incredere, chiar daca nu am stat la cafele sa depanam amintiri.

Am insistat sa ma lase sa o conduc in casa. M-a luat de brat si mi-a multumit. Doamna Mateescu plangea pentru ca isi pierduse fratele mai mic. Era revoltata ca nu poate merge sa-si ia ramas bun. Nici la priveghi si nici la inmormantare. Si-ar fi dorit mult.

Ar fi vrut sa faca o coroana funerara sau o jerba si sa o poata depune.

Vazand-o atat de trista m-am gandit daca o pot ajuta cumva. De pe telefon am vrut sa vad daca exista ceva servicii de depunere coroane funerare si jerbe. Am gasit cateva variante si dupa 2 convorbiri telefonice si ceva prospectare, cei de la CoroaneFunerare.com s-au dovedit a fi exact ce doamna Mateescu avea nevoie: cineva care sa mearga in locul dansei si sa depuna o coroana funerara.

Au o gama variata de produse dedicate momentelor triste, de la buchete, jerbe, coroane funerare si pana la cruci si inimi din flori. Toate pot fi comandate online si livrate gratuit in Bucuresti in 2-3 ore.

Am ajutat-o pe doamna Mateescu sa aleaga o coroana funerara denumita Apus de soare si i-am completat formularul astfel incat sa ajunga la destinatie in aceeasi zi.A costat-o  129 de lei dar valoarea gestului a fost nepretuita! In final am lasat-o linistita, oftand, dar senina si impacata. Cred ca evenimentul trist din viata sa nu a tulburat-o atat de mult cat faptul ca traia panica de a nu putea sa-si ia ramas bun.

Iata ca posibilitatea de a avea cum sa trimiti astfel de produse la evenimente triste, fara a merge personal, este foarte utila. Poate nu poti ajunge, poate nu vrei, dar ai o varianta prin care sa poti asterne linistea si impacarea in suflet ca ai facut ce ai simtit.

Face parte din categoria contactelor la care nu iti doresti sa fii nevoit sa apelezi niciodata, dar pe care e bine sa le ai in caz ca e nevoie – CoroaneFunerare.com