jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

TU AI LOCUL TAU DE RELAXARE PREFERAT?

1 1 1 1 1
TU AI LOCUL TAU DE RELAXARE PREFERAT? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

"Locul meu preferat" - il luam cu noi peste tot in viata, de cand suntem copii. Va mai amintiti ca il aveati in masina, la masa sau la gradinita cand erati mici?

La maturitate lucrurile nu se schimba prea mult. Imposibil sa nu avem un fotoliu preferat sau macar un loc pe canapea. Pana si la serviciu, un loc in care ne simtim bine sa mergem in pauza, sa mancam sau sa bem cafeaua.

Ei bine, "locul meu" poate fi supapa de care avem nevoie pentru a ramane relaxati si sanatosi, chiar daca ritmul vietii si al rutinei zilnice este din ce in ce mai alert. Nu e bine sa il ignoram, din contra!

Daca nu aveti acasa asa ceva, nu mai stati pe ganduri, o sa va schimbe dispozitia in bine. Cat de mica ar fi casa si in cazul unei garsoniere cu un balconas, se poate amenaja ceva. 

Un loc in care sa poti sta in tihna cateva minute, confortabil, inconjurat de plante si de aer, la o carte, un gand, un ceai sau un pahar de vin.

Vreau sa va prezint cateva solutii de la Mobigarden.ro pentru spatii mici, fie ca este vorba despre curte sau balcon. 

Potrivit pentru curte Setul de mobilier de gradina Delano imita perfect lemnul si poate fi comandat pe nuante de capuccino sau gri-nisipiu.

Este format dintr-o bancuta pentru doua persoane, doua scaune si o masuta de cafea. 

Designul aerisit si dimensiunile reduse fac ca acest set sa fie ideal si pentru decorarea balcoanelor si teraselor ceva mai incapatoare. Cu acest set va puteti transforma o bucata de curte sau balcon in locul ideal de relaxare alaturi de familie si prieteni.

 


Pentru spatii si mai restranse, este potrivit Setul de mobilier Corfu II Week-end, disponibil tot in nuante capuccino sau gri-nisipiu. Se integreaza perfect in cele mai mici spatii. 

Este format din doua fotolii confortabile, prevazute cu perne moi si o masuta mica de cafea. Este un set foarte usor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorita greutatii reduse.