jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

SOLAR DE BUNA CALITATE PENTRU GRADINA, IEFTIN, REZISTENT SI CU MONTAJ RAPID? AU LA MOBIGARDEN.RO!

1 1 1 1 1
SOLAR DE BUNA CALITATE PENTRU GRADINA, IEFTIN, REZISTENT SI CU MONTAJ RAPID? AU LA MOBIGARDEN.RO! - 5.0 out of 5 based on 1 voteDaca locuiesti la casa si ai un petec de pamant e pacat sa nu iti faci propria gradina.

Cand hrana a devenit o problema complexa, cand legumele si fructele sunt stropite haotic cu pesticide si conservanti iar BIO este o notiune speculata la maxim in scop comercial, numai asa poti sa ai garantia ca pui pe masa produse mai curate, crescute sanatos.

Spun "mai curate" pentru ca, daca ai ghinionul ca acea bucata pe care doresti sa o cultivi sa fie "gard in gard" cu pomul fructifer al vecinului, intens stropit cu pesticide, este o problema. Iata deci ca nu conteaza numai ce faci tu in curtea ta, sunt o sumedenie de factori care pot influenta, iar problema este mult mai complexa.

Din pacate si clima s-a dat peste cap. Anotimpurile s-au decalat iar vremea este capricioasa. In plus, majoritatea celor care reusesc sa obtina roade frumoase isi aduc pamant special din zone mai putin poluate. Cel putin in localitatile din jurul capitalei pamantul are tendinta de a fi prea dur si de multe ori este afectat de materialele folosite la constructiile din zona.

Exista o solutie pentru a reusi si anume - solarul. Un solar in gradina protejeaza recolta si iti permite sa o cultivi asa cum iti doresti. Solarul elimina si problema vremii capricioase, protejand roadele de intemperii, grindina, mana.

Cei care recurg la amenajarea unui solar in gradina se bucura o perioada mai lunga din an de tot ceea ce cultiva.

Solarul asigura un climat constant chiar si atunci cand afara se face prea frig ca sa mai rodeasca ceva, de exemplu in octombrie. 

Din pacate costurile ridicate pentru amenajarea unui solar au impiedicat multi gospodari sa il amenajeze. Insa in prezent acest lucru nu mai este valabil.

Au aparut solutii extrem de rezonabile pentru solarii de legume!

Dupa o informare in detaliu am decis sa apelez la Mobigarden.ro, pentru ca modelele de solarii pe care le au disponibile pe site pentru vanzare sunt imbatabile! Usor de montat fara a fi necesare cunostinte si abilitati speciale, fara sudura si fara fixare in beton.


In doar 2 ore obtii un solar rezistent si bine fixat. Structura este din metal, mai precis din tuburi cu diametrul de 19 mm si pereti de 0,8mm. Tuburile sunt galvanizate la interior si la exterior pentru a deveni mai rezistente la coroziune.

Tuburile sunt numerotate cu eticheta aplicata frumos pe fiecare, conform schemei de montare, foarte simple. Totul devine usor si eficient. Fiecare element se prinde cu suruburi incluse in pachet.

Copertina este din polipropilena cu film special anti UV. Razele daunatoare sunt tinute la distanta, lasand sa intre doar lumina. Plantele se dezvolta armonios.Modelul pe care l-am ales are 3 m lungime, 2 m inaltime si 2 m latime. Suficient cat sa stea in picioare un adult cu lejeritate. Inauntru spatiul pentru cultivare este de 6 m patrati.

Solarul are si cate 3 ferestre laterale functionale, pe fiecare parte. Usa se inchide cu o incuietoare dubla care permite inchiderea solarului atat din exterior cat si din interior. Usa poate fi rulata si prinsa cu velcro.Este produs in Europa si are garantie 2 ani. Cea mai rapida, eficienta si prompta solutie! Si acum, tineti-va bine, urmeaza pretul! Numai 457,47 lei la Mobigarden.ro

Sper sa fac un Update cat de curand la acest articol cu o mini recolta sanatoasa :)