jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

ALIATI DE NADEJDE PENTRU CURATENIA DE TOAMNA: CUTIILE PENTRU DEPOZITARE

1 1 1 1 1
ALIATI DE NADEJDE PENTRU CURATENIA DE TOAMNA: CUTIILE PENTRU DEPOZITARE - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Iata ca a trecut si perioada cea mai relaxanta a anului. Toamna incepe sa-si intre in drepturi. Au inceput scolile, ziua se scurteaza din ce in ce mai mult si timpul disponibil devine din ce in ce mai putin pentru toata familia. Schimbarea se resimte si in temperaturile de afara. Incepem sa cautam hainele cu maneca lunga si sa le strangem usurel pe cele vaporoase de vara.

Vrem nu vrem, e timpul de o curatenie. Mereu am fost de parere ca daca exista ordine in jur totul devine mai eficient, mai usor de gasit si gestionat. Ce, nu ati trait nici o dimineata in care cautati in criza de timp nu stiu ce bluza prin dulap, care se face de negasit si nici o alternativa care "vine la mana" nu pare destul de buna ca sa fie luata in calcul?

Solutia este de a nu lasa totul pe ultima suta de metri, chiar daca seara pare foarte clar ca va veti descurca cu siguranta a doua zi dimineata.

Eu am profitat de week-end si am trecut la actiune: am adunat toate hainele pe care sigur nu le mai imbracam pana la anul, le-am spalat si le-am strans in cutii pentru depozitare. Dulapul a devenit mai aerisit iar hainele pentru toamna-iarna au putut fi aranjate mult mai bine.

Este de ajuns sa deschid usile si vad exact ce variante am disponibile.

Am procedat la fel pentru toata familia. Pentru ca am cumparat mai multe cutii pentru depozitare decat am avut nevoie, am folosit cateva si pentru acte.

 

 

Pentru camera copilului am optat pentru cutia Cozy Table de la Mobigarden.ro, pentru ca este foarte practica si versatila. Se transforma intr-o masuta utila si sigura, fara colturi sau alte elemente care pot rani copilul, de aceea este potrivita si pentru camere de copii mici.

Carti, reviste, cabluri, jucarii, tot ce atarna sau este aruncat prin casa poate disparea elegant din raza vizuala in cutiile pentru depozitare.

Tot la Mobigarden.ro am vazut ceva si pentru exterior, este pe wish list acum. O cutie cu un design superb care se transforma in bancuta. O vreau neaparat pentru uneltele de gradina. Va recomand cutiile pentru depozitare pentru ca ele au o simplitate si o functionalitate care ne asigura un stil de viata mai relaxant. Pe mine ma enerveaza numai cand arunc o privire si vad dezordine in jur. Mai ales in situatiile in care nu am timp sa ma ocup, devine stresant si sa respir cand e "balamuc" in casa.

Cutiile sunt disponibile la preturi rezonabile, in diverse culori si se integreaza cu succes in orice fel de design interior.

Va doresc o toamna frumoasa!