jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

IN AN CENTENAR CADORISESTE ROMANESTE, DESCOPERA MAGAZINUL ROMANIANBOUTIQUE.RO

1 1 1 1 1
IN AN CENTENAR CADORISESTE ROMANESTE, DESCOPERA MAGAZINUL ROMANIANBOUTIQUE.RO - 5.0 out of 5 based on 1 voteUna dintre zicalele mele preferate este "Tot raul, spre bine!". Intr-o zi, chiar inainte de 1 decembrie 2018, Ziua Marii Uniri din An Centenar, ma plimbam prin Sun Plaza, uimita si dezamagita ca nu gasesc macar o cocarda, o insigna, o chestie cat de mica de purtat, care sa exprime simbolic mandria de tara. Urma sa particip la un eveniment si aveam nevoie neaparat. 

M-am plans pe Facebook si datorita voua, celor care urmariti paginea mea JurnaldeFrumusete.ro am aflat ulterior ca undeva, coborand la -1 prin capatul cu Altex si mergand spre metrou, exista magazinul Romanian Boutique. Nu imi explic de ce nu este mai bine semnalizat in acest centru comercial, fiind singurul magazin cu specific romanesc din Sun Plaza.

Din fericire, nu trebuie neaparat sa ne deplasam pentru a admira si a cumpara produsele lor. Exista si versiunea online pe care o puteti vizita accesand RomanianBoutique.ro!

Chiar daca momentul "1 decembrie" s-a consumat, am ales sa comand de la Romanian Boutique si sa scriu despre ei. De ce? Pentru ca peste 2 saptamani prietenii mei din Islanda (ea romanca, el islandez si cei doi copii) vin in vizita in tara. Odata cu ei, de Sarbatori se vor intoarce pe meleaguri romanesti mii de romani.

Romani plini de dor de parinti, de prieteni, de tara noastra frumoasa.

Merg in locurile dragi, se bucura de obiceiurile romanesti si ce poate fi mai frumos daca in loc de "te miri ce" obiecte, primesc in dar lucruri traditionale, pe care sa le ia cu ei si care sa le aline dorul atunci cand vor fi din nou departe. Am fost odata de fata cand prietena mea si-a revazut fratele din Romania. Cata emotie...cata iubire.Este perioada perfecta pentru cumparaturi de la RomanianBoutique.ro, pentru ca la ei suvenirurile reflecta perfect traditia si valoarea noastra ca natiune. Produsele sunt alese si realizate cu grija. Nu am gasit nimic care sa nu-mi placa, nici un kitsch. Iar variante sunt pentru fiecare buzunar. Preturile pleaca de la 5 lei si ajung la cateva sute de lei, de exemplu pentru o ie brodata manual, de calitate inalta, atat din punct de vedere al materialului cat si al designului.

Pentru gusturi moderne si bugete simbolice, la RomanianBoutique.ro gasim niste tricouri senzationale cu Romania. De bun gust, in culorile tricolorului si cu o simbolistica vesela. Iata-l pe cel ales de mine:
Alte lucruri de la RomanianBoutique.ro care mi-au placut in mod special:

Asa ca, anul acesta, poti sarbatori Centenarul si astfel: cadoriseste romaneste!