jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

ALBIREA DINTILOR - METODA 100% NATURALA, DE LA BIONAT-CONCEPT.RO

1 1 1 1 1
ALBIREA DINTILOR - METODA 100% NATURALA, DE LA BIONAT-CONCEPT.RO - 5.0 out of 5 based on 1 voteAlbirea dentara este un serviciu oferit de majoritatea cabinetelor stomatologice. Este costisitor dar foarte dorit. Efectele sunt deosebite din punct de vedere estetic, insa nu putem spune ca este o procedura foarte sanatoasa, avand in vedere ca se utilizeaza substante chimice, lampa UV sau chiar pilirea si imbracarea dintilor naturali sanatosi atunci cand albirea se obtine cu ajutorul fatetelor.

Dar exista o alternativa sanatoasa si naturala pentru dinti albi. Stiati? Eu recunosc ca nu stiam despre aceasta minunata periuta atipica, pe nume Miswak, sau "periuta de dinti naturala Miswak", cu proprietati de albire.

Este de fapt un betisor, unul special din arborele copacului Salvadora Persica denumit Arak in limba araba, folosit pentru curatarea dintilor de tartru si de pete. Inclusiv cele de la fumat sau de la cafea.

 Arata exact ca un baton cu proprietati abrazive si mai ales cu o capacitate antiseptica extraordinara. Din aceste motive, este mult mai eficient decat o periuta de dinti clasica.Miswak-ul contribuie foarte mult la sanatatea orala, pentru ca in afara de avantajele mentionate mai sus, are importante proprietati antibacteriene, antimicotice si previne aparitia gingivitei si a cariilor.

Din cele mai vechi timpuri el a fost utilizat instinctiv de civilizatiile vechi, insa in prezent specialistii au aflat cercetand aceasta minunatie ca scoarta contine un antibiotic care stopeaza dezvoltarea bacteriilor si formarea stratului de tartru, ajungand sa-i fie recunoscute proprietatile chiar si de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii).

Iata cum arata un Miswak dupa ce desfaci ambalajul:

Cu ajutorul unui cutit se pregateste la unul dintre capete, astfel:
Asa arata periuta de dinti naturala Miswak, gata pentru a fi folosita:Smaltul este intarit in mod natural, albind dintii si improspatand respiratia.

Periuta de dinti organica Miswak poate fi comandata de la Bionat-Concept.ro la pretul de 13 lei.