jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

SAPUNUL AFRICAN DUDU-OSUN, DE LA BIONAT-CONCEPT.RO

1 1 1 1 1
SAPUNUL AFRICAN DUDU-OSUN, DE LA BIONAT-CONCEPT.RO - 5.0 out of 5 based on 1 voteAm folosit tot felul de sapunuri naturale, cu diverse actiuni terapeutice, ba chiar mi le-am facut singura in casa, cu ingrediente de top 100% vegetale si in diverse forme. Cand credeam ca nimic nu ma mai poate surprinde in materie de puritate, naturalete si creativitate, am descoperit Sapunul African, de la Bionat-Concept.ro

De ce este diferit de alte sapunuri? Pentru ca este inegalabil in eficienta sa in privinta curatarii, tratamentului si a actiunii de infrumusetare a pielii.

Datorita ingredientelor sale are efect antibacterian si de purificare a tenului gras.

Este bun pentru toata familia: inofensiv pentru copii ba chiar recomandat, cu atat de multe actiuni benefice pentru pielea fina a femeilor si in plus, pentru barbati, este perfect pentru ras barba.La Bionat-Concept.ro gasiti varianta autentica, produsa in Nigeria dupa metoda traditionala.

Sapunul are o culoare inchisa, arata ca o piatra. Are note de pamant si te duce cu gandul la naturaletea pura a vegetatiei luxuriante din neimblanzita Africa.


Pentru a fi realizat se utilizeaza ulei de palmier si cenusa obtinuta in urma arderii pastailor de Cacao. Toate celelalte ingrediente, inclusiv Untul de Shea sunt adaugate dupa ce procesul de saponificare s-a incheiat si de aceea isi mentin toate proprietatile active. Iata deci, de ce este atat de eficient si surprinzator in comparatie cu orice alt sapun natural.

Face spuma multa (o problema la majoritatea sapunurilor naturale care nu prea fac spuma) si are un parfum fin, miroase a curat, atat de natural si placut! 


Printre ingredientele sale gasim Mierea, extract de Citrice, Aloe vera, Pudra de lemn de Santal si Glicerina naturala.

Il puteti comanda online de la Bionat-Concept.ro la pretul de 29 lei, bucata de 150 grame.