jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Articole despre frumusete si stil de viata

UNDE LAS CU INCREDERE CAINII CAND PLEC IN VACANTA? LA CLUBUL CANIN ROMLAND KENNEL

1 1 1 1 1
UNDE LAS CU INCREDERE CAINII CAND PLEC IN VACANTA? LA CLUBUL CANIN ROMLAND KENNEL - 5.0 out of 5 based on 1 voteDaca ai un caine sigur te-ai lovit la un moment dat de aceasta problema: unde las cainele cand plec in vacanta/delegatie sau in oricare alta situatie care impune gasirea unei pensiuni canine ori a unui hotel pentru caini?

Pentru cei din Bucuresti-Ilfov la prima vedere situatia pare foarte usor rezolvabila, pentru ca sunt cateva variante de pensiuni. Totusi, daca ai anumite criterii de selectie, alegerea devine grea. 

Eu imi iubesc cainii foarte mult, fac parte din familia noastra. Ambii sunt de talie mare, au tabieturile lor si oricat mi-as dori, nu ii pot lasa la rude sau prieteni apropiati, pentru ca ei nu ar face fata. Cainii au nevoie de anumite conditii ca sa se desfasoare si sa se simta bine. Nu stau cuminti unde i-ai asezat. Au nevoie de spatiu, de timp alocat, de cineva care intelege cat este de important sa le acorzi ingrijirea potrivita rasei si varstei lor. De aceea as sta foarte stresata daca as lasa cainii la apropiati, sa nu le strice prin casa, sa nu ii deranjeze foarte mult.

Prefer sa apelez la specialisti contra-cost pentru cazare, pe de alta parte nu am incredere sa-i duc la un simplu hotel, cu angajati care trateaza ingrijirea lor pe parcursul sederii ca pe un job si atat. Imi doresc sa se simta bine acolo, nu abandonati si singuri. Sa fie ingrijiti bine si cand nu suntem noi de fata. 

Din fericire, cineva ne-a invitat la Clubul canin Romland Kennel. Este un loc diferit, deosebit. Am mers impreuna cu cainii.

Noi am baut o cafea, cainii au zburdat in spatiul special dedicat in aer liber. Clubul este al unei familii minunate. Sunt profesionisti in domeniu si iubitori de caini, au la randul lor 6, de rase diferite.

Le-a venit ideea de a construi o locatie dedicata cainilor in judetul Ilfov, foarte aproape de Bucuresti, din pasiune. Ne intalnim frecvent si ne relaxam cu discutii placute, iar cainii se joaca. Dezbatem despre vaccinari, deparazitari, dresaj, hrana si multe alte subiecte utile.

 


Din punctul meu de vedere acest club de prieteni este locul perfect pentru a lasa cainele, pentru ca increderea este maxima iar conditiile sunt excelente. Mai multe imagini puteti vedea pe pagina de Facebook Romland Kennel.

Recomand Clubul canin "Romland Kennel - pentru prieteni si prietenii lor", un loc iubit si de caini si de stapani!