jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Articole despre frumusete si stil de viata

NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA

1 1 1 1 1
NOUA GAMA GEROVITAL PLANT ARE PESTE 98% DINTRE INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Zilele acestea am avut ocazia de a vizita magazinele Gerovital si de testa produsele din gama Gerovital Plant. Am primit un cadou din partea Farmec, in cadrul campaniei derulate prin BuzzStore. Va reamintesc ca puteti primi si voi produse pentru a le testa si apoi pastra gratuit, trebuie doar sa va inscrieti AICI.

Asadar, trebuie sa recunosc ca magazinele Gerovital au fost regandite si amenajate intr-un mod foarte prietenos, modern, simplu si elegant. De asemenea personalul, am dedus ca este atent ales, pentru ca in toate magazinele in care am intrat m-au intampinat fete amabile, care au vorbit frumos si care m-au ajutat fara sa ma agaseze.

Noua gama Gerovital Plant vine cu o provocare pentru toti producatorii de cosmetice de pe piata romaneasca. Intredientele utilizate sunt peste 98% de origine naturala. Era si timpul. Consumatoarele au inceput sa fie din ce in ce mai informate, isi doresc sa se ingrijeasca fara sa se expuna substantelor nocive si vor produse sanatoase si naturale.


Produsele din gama Gerovital Plant sunt create pentru protectia si hidratarea tenurilor normale si mixte. Mi-a placut foarte mult Crema antirid si Apa micelara.

Inovatia adusa de gama Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiom, extract din radacina de brusture si un complex natural de plante din flora locala, care diminueaza reactivitatea pielii si procesele inflamatorii, protejand Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafața pielii – care este unic si specific fiecarui om. Acesta are un rol foarte important in cresterea imunitatii si de protectie a organismului impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa si capabila sa se regenereze.

Va recomand sa incercati si voi produsele Gerovital Plant. In afara de faptul ca veti fi surprinse placut de calitate, veti utiliza produse cu o puternica vechime si traditie romaneasca. Personal astept si alte surprize din partea Farmec, de ce nu 100% natural?! Si doar ambalaje din carton si sticla!