jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Articole despre frumusete si stil de viata

PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY!

1 1 1 1 1
PRETURI MICROSCOPICE DE LA GSMNET.RO, DE BLACK FRIDAY! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

GSMnet.ro iese in evidenta si de acest Black Friday! Magazinul online de accesorii si piese pentru telefoane va avea pe 15 noiembrie 2019 preturi MICROSCOPICE la peste 5000 de produse: accesorii pentru telefoane, piese, gadget-uri, wearables, accesorii PC si laptop si instrumente service!

Preturi incepand de la 0.01 lei!

Toate aceste produse APROAPE GRATIS se vor bucura de o pagina dedicata in magazinul GSMnet.ro iar preturile vor incepe de la 0.01 lei! In pagina de teaser, cei de la GSMnet.ro au pregatit un preview al celor mai ravnite produse de pe site, cu testarea "la microscop" a preturilor.

O poti vizita AICI.
In fiecare an, este ziua in care imi cumpar husa noua pentru telefon, carti mai bune, folie de protectie, baterie externa si alte gadgeturi utile. Pentru ca GSMnet.ro ne-a obisnuit deja cu reducerile ce pot ajunge pana la 99%! Am asteptat cu nerabdare si acest Black Friday, iar produsul pe care il vizez este un ceas multimedia cu localizare pentru copii.

Promit sa revin cu impresii, poze si recenzie dupa achizitionarea produsului.

Pana atunci va invit sa urmariti GSMnet.ro si pe Facebook, numai asa veti fi la curent cu toate promotiile si noutatile!