jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Articole despre frumusete si stil de viata

MI-AM CUMPARAT ,,Aventurile Lui Leonardo", SMARTBOOK-UL PENTRU DEZVOLTAREA SOFT-SKILLS, LANSAT LA EDITURA INTEGRAL!

1 1 1 1 1
MI-AM CUMPARAT ,,Aventurile Lui Leonardo", SMARTBOOK-UL PENTRU DEZVOLTAREA SOFT-SKILLS, LANSAT LA EDITURA INTEGRAL! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Aventurile Lui Leonardo, smartbook-ul pentru dezvoltarea soft skills lansat la Editura Integral, a fost ,,cea mai râvnită carte pentru copii”, la Târgul Radio România Gaudeamus.

Aventurile Lui Leonardo este un smartbook pentru copii cu vârste între 4 si 14 ani, scris de psihopedagog Roxana Andreea Rusu și lansat de curând la Editura Integral, cu sprijinul Mattca.ro si Secom Romania. Este al treilea bestseller lansat anul acesta de Roxana Andreea Rusu, după poveștile antibullying ,,Andrei și Pietricica Prieteniei”, dar și cartea ,,Eu și Virusul Hai Hui”, povestea care explică pandemia pe înțelesul copiilor. Cartea ,, Aventurile lui Leonardo conține 10 povești educative și activități pentru dezvoltarea soft-skills, dar și multe materiale informative ce pot fi accesate de părinți și profesori cu un simplu telefon mobil, scanând cu ajutorul unei aplicații gratuite, QR-urile din carte. Lansarea cărții a fost marcată printr-un eveniment online, în cadrul Târgului Radio România Gaudeamus și s-a bucurat de aprecierea părinților și a profesorilor, bifând un Loc 2 în topul general al tuturor cărților pentru adulți și copii de la Târg, la categoria ,,Cea mai ravnita carte". Practic, a fost cartea pentru copii care a primit cele mai multe voturi din partea publicului!

 

Aventurile simpaticului leopard Leonardo pun accentul pe dezvoltarea abilităților soft (soft skills), cele care se învârt în jurul comunicării, autodisciplinei, capacității emoționale și relaționării cu ceilalți.

Cum îl poate ajuta pe copil dezvoltarea abilităților soft? Îmbunătățindu-i capacitatea de comunicare cu ceilalți, încrederea în sine, adaptarea la mediu, la schimbări și la condițiile cu care se confruntă, viteza de reacție, orientarea către rezolvarea problemelor, flexibilitatea, gândirea obiectivă, empatia, conștiința, chiar și bunul simț.