jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: SCRUB PENTRU TEN TUTTI FRUTTI, DE LA REFERENCE FRANCE, RECOMAND!

1 1 1 1 1

Prima data cand am incercat produsul, am fost putin dezamagita de textura sa fina, eu fiind obisnuita cu un exfoliant ceva mai solid, mai agresiv. Tutti Frutii este ca un gel cu mici particule exfoliante in el. Este un produs natural si am simtit acest lucru imediat ce am inceput sa-l folosesc: in primul rand miroase a fructe, nu a parfum, in al doilea rand acele particule exfoliante sunt de fapt un fel de seminte ca cele de capsuni, foarte fine.

 

L-am aplicat pe fata, pe gat si pe decolteu la dus si am masat usor. Aproape ca nu am simtit ca folosesc exfoliant, este foarte, dar foarte delicat. Am limpezit si la iesirea de la dus, dupa ce m-am uscat am observat ca pielea mea este foarte fina, cu toate astea tenul nu s-a inrosit si nici nu era uscat, ci mai degraba catifelat, parca aplicasem deja o crema foarte usoara. Crema de dupa a intrat foarte repede in piele. Am scris mai sus ca am fost putin dezamagita de textura ce mie mi s-a parut prea moale, m-am gandit ca se consuma repede. Ei...il folosesc deja de o luna de doua ori pe saptamana, uneori de trei ori. Avand in vedere particularitatile produsului mi-am permis acest lucru si se pare ca acneea mea s-a potolit.

Nu s-a consumat nici macar jumatate. Sunt multumita de acest produs, avand in vedere ca este si natural, confortul nu este numai fizic ci si psihic atunci cand il folosesc. Il recomand!