jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Produse si servicii testate

TESTAT: AUCHAN PALLADY, NU RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: AUCHAN PALLADY, NU RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

rosii stricate


Sunt adepta produselor cat mai naturale. In cazul fructelor si legumelor "natural" nu este suficient. Sunt cultivate cu ajutorul pesticidelor si altor substante toxice care le ajuta sa nu se altereze usor, sa arate perfect si sa fie cat mai mari si mai grele.

De aceea, cumpar intotdeauna de la raionul de Fructe si legume BIO.

Pe 31 ianuarie am facut cumparaturi in Auchan Pallady. Ajung destul de rar acolo fiindca nu-mi place atmosfera din magazin, produsele nu sunt asezate cum trebuie, multe incurcaturi de pret (cumpari ceva care costa x lei si te trezesti la casa ca ai platit cu totul alt pret). Problema este cu magazinul Jumbo la care pustiul isi doreste sa ajunga din cand in cand, si atunci le cuplam. Eu merg cu el la Jumbo, el vine cu mine in Auchan la cumparaturi. Scutesc un drum si rezolv cumparaturile din Auchan Pallady.

Merg la raionul de Fructe si legume BIO, produsele neglijate in ultimul hal. Aveam neaparat nevoie de rosii si din tot ce era disponibil am ales caserola cu rosiile cele mai proaspete, aparent. Caserola era infoliata si nu am putut verifica foarte bine tot ce era inauntru. Pretul 9,99 lei.

Cum am ajuns acasa am desfacut-o si dupa primul strat de rosii de deasupra totul era stricat si mucegait.


rosii stricate auchan

bon 0


Nu este prima experienta de acest gen la Auchan Pallady. Personalul misuna printre fructe si legume, vorbesc intre ei tare, glumesc, dar niciodata nu au grija sa le curete si sa ofere clientilor marfa de calitate.

Este dezgustator sa vezi o ladita cu fructe stricate pusa la vanzare sau sa alegi dintre legume mucegaite ceva bun. Iar daca procedezi ca mine si cumperi bio la pret dublu sau chiar triplu, ai niste pretentii ridicate in privinta calitatii.

Auchan Pallady a fost si de data aceasta dezamagire profunda. Va povestesc mai jos despre alte doua practici pe care le-am observat tot la ei:

* Afiseaza la raft un pret si pe bon gasesti produsul cu minim 30% mai scump;

* Casiera scaneaza produsul, il vezi pe bon dar nu-l mai gasesti pe banda de cumparaturi. Cu alte cuvinte, atunci cand clientul isi aseaza cumparaturile in pungi, casiera scaneaza si doseste cate un produs. Eu le-am prins de doua ori, le-am rugat foarte calm si frumos sa-mi dea produsul inapoi, la inceput s-au facut ca nu-si dau seama la ce ma refer, apoi cand am insistat sa cheme managerul a aparut produsul ca prin minune, fusese "scapat" pe jos vezi Doamne.  De fiecare data au avut atitudine obraznica, au refuzat sa se prezinte sau sa cheme managerul. Tocmai de aceea evit sa ma cert cu ele dar sunt foarte atenta la eticheta din piept si numarul casei de marcat. Daca nu se poate rezolva problema pe loc, ma opresc la Relatii clienti si imediat se remediaza situatia. Iti dau banii si/sau produsele inapoi, din pacate nu si timpul pierdut.

Nu recomand Auchan Pallady!