jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Produse si servicii testate

TESTAT: SMARTPHONE ALLVIEW C6, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: SMARTPHONE ALLVIEW C6, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

telefon 0


Smartphone-ul AllView C6 este caracterizat de avantajele de care se bucura toate produsele acestui brand: pret foarte accesibil si multe functionalitati. Adica ofera mult dar cere putin, pretul lui fiind de numai 599 lei.

Este dotat cu un procesor Quad Core ce are frecventa de 1,3 GHz, cu o memorie RAM de 1 GB si se bucura de functia 4G. Acest model de smartphone are un display rezistent la zgarieturi si lovituri.

Este ideal atat pentru distractie (social media, jocuri, poze, filmulete) sistemul de operare care ruleaza fiind Android 4.4 Kit Katcat, dar si pentru business (dotat cu multe aplicatii, puteti descarca si altele noi din magazinul Google Play). Asigura si o viteza mare de conectare la internet, datorita functiei 4G.

Display-ul telefonului este de 4,5". Dispune de o camera de 5MP si putem realiza cu ajutorul lui filmulete Full HD pe care le putem edita ulterior cu aplicatia Movie Studio.

Design-ul imi place, este simplu si elegant, are si insertii metalice. Pare foarte rezistent, materialele sunt de calitate lucru care se vede si se simte. Este destul de slim.

Telefon 3


Cutia arata foarte bine, ca majoritatea ambalajelor AllView, de aceea poate fi un cadou de efect. In cutie am primit casti, cablu cu incarcator si o folie de protectie noua pentru ecranul telefonului.

Telefonul se misca repede si bine, navigarea pe net este de nota maxima, imaginile realizate cu ajutorul lui la fel. Recomand AllView!

telefon 6