jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Produse si servicii testate

TESTAT: PERSIL POWER MIX CAPS, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: PERSIL POWER MIX CAPS, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

COLET PERSIL


Luna trecuta am primit spre testare din partea Persil via BuzzStore noul detergent Persil Power Mix Caps. Daca sunteti activi in mediul online, aveti blog sau cont de Facebook si doriti sa primiti diverse produse pentru testare va invit sa va inscrieti pe site-ul BuzzStore.

Persil Power Mix Caps reprezinta ultima inovatie in domeniu, combinand puterea detergentului gel cu puterea detergentului pudra. Impreuna duc la un rezultat impecabil lasand rufele perfect curate si parfumate.

Capsula Persil Mix Caps are o forma destul de practica. Gelul concentrat indeparteaza excelent petele de grasime inclusiv ulei si machiaj. Ofera protectie culorilor stralucitoare si confera un parfum intens rufelor, ca si cum au fost spalate si cu balsam. Cealalta jumatate a capsulei, pudra compacta ajuta la indepartarea petelor dificile si inchise la culoare, de genul pete de iarba, pete de fructe de padure ori cafea. Pudra contine agenti de inalbire pentru curatare profunda lasand rufele albe sclipitoare.


INTERIOR COLET


Nu este necesar sa se rupa sau sa se desfaca invelisul capsulei. Exact cum este se aseaza pe fundul masinii de spalat inainte de a pune rufele murdare.

Ce mi-a placut mie la Persil Power-Mix:
- nu a trebuit sa mai masor cantitatea de detergent de la fiecare spalare;
- l-am testat pe rufe foarte murdare si patate, inclusiv paturi si le-a curatat foarte bine;
- lasa rufele curate si catifelate asemenea unui balsam;
- parfumul este placut;

Ce nu mi-a placut:
- parfumul desi placut este foarte puternic;
- nu este un detergent bazat pe ingrediente naturale, deci am evitat utilizarea sa pentru hainutele copilului;

PUNGA PERSIL

PROSOP PERSIL


Cei de la Persil mi-au trimis un prosop foarte pufos care cu siguranta va ramane alb imaculat multa vreme cu ajutorul Persil Power Mix si capsule pentru prietene. Le-am impartit cu drag iar feedback-ul a fost in proportie de 100% pozitiv.

Iata mai jos felul in care se foloseste capsula Persil. Se aseaza in cuva masinii de spalat apoi putem veni cu rufele murdare. Eu l-am testat si pe post de inalbitor. Am spalat bluzita alba preferata si a iesit de un alb imaculat.

CUM S EPUNE

ALB


In concluzie recomand inovatia Persil Power Mix Caps celor care vor sa scoata rufe impecabile din cele mai murdare rufe. Este un detergent puternic si eficient.