jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Produse si servicii testate

AUCHAN TITAN VINDE CAJU CU VIERMI VII, NU RECOMAND!

1 1 1 1 1
AUCHAN TITAN VINDE CAJU CU VIERMI VII, NU RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 voteSaptamana trecuta ma aflam la raionul Bio din Auchan Titan si la insistentele persoanei care ma insotea am ajuns si pe la semintele vrac din imediata apropiere. Am deschis bolul de caju si cred ca scarbosenie mai mare nu am vazut anul acesta. Printre caju misunau viermi vii de 1 cm, grasuti ca doar se ospatau in voie, fara sa ii deranjeze nimeni! Se puteau vedea atat din partea de sus, cand dadeai capacul la o parte, cat si din lateral prin peretele transparent al bolului.

Asa isi serveste Auchan Titan clientii in prag de Sarbatori. Am anuntat prima reprezentanta Auchan care mi-a iesit in cale dar mi-a spus ca are alte treburi si nici macar nu a vrut sa vina sa vada orataniile. Ce conta ca poate mai cumpara intre timp cineva si in cel mai bun caz isi lua teapa din partea Auchan..

Asa ca am asteptat aproximativ 10 minute langa bol sa apara cineva pe raionul respectiv fiindca nu m-a lasat constiinta sa plec fara sa ma asigur ca mizeria ajunge unde ii este locul - la gunoi, NU pe raft.

Pana la urma am gasit un manager care a venit, s-a minunat, si-a cerut scuze si a disparut rapid cu bolul in brate. Atentie deci ce cumparati, mai ales din Auchan Titan!