jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

                                                                                                                                  

                                                       

                                                                                                                                     

Produse si servicii testate

TESTAT: H&M PROMENADA MALL, NU RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: H&M PROMENADA MALL, NU RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 


Cumpar in mod curent de la H&M, pentru toata familia. Si din Auchan Titan si din magazinul Unirea si de la Mega Mall. Iata ca am ajuns si prin H&M din Mall-ul Promenada. 

Am cumparat mai multe produse atat pentru mine cat si pentru copil. Pentru mine nu aveam de gand initial, pentru ca ma grabeam si nu era timp de probe, dar vad un raion cu reduceri unde erau expuse vreo 4 perechi de Jeans gri, de diferite marimi, model skinny, la pret redus 40 lei, scris cat China pe etichetele acelea semnalizate cu rosu. 

Acum daca am prins aceasta ocazie am zis sa nu o ratez. Si imi "rup" din timpul pretios ca sa merg in cabina cu doua perechi (de fapt cu trei) dintre care in final am ales una potrivita.

Cand ajung la casa - supriza.

Daca nu eram atenta ma taxau cu 129 lei in loc de 40 lei pentru Jeans-ul de care va povestesc mai sus. Intreb cum asa? Si le explic frumos ca noi eram la parter dar la etajul 1 de unde am luat eu produsul este un raion intreg la pretul de 40 lei. Erau doi vanzatori un el si o ea. Eu eram gata sa inteleg situatia...daca isi cereau scuze si imi explicau frumos ca poate este o greseala, a lor.

Dar nici vorba, el mormaie ceva, ea in schimb devine obraznica si insinueaza ca eu am luat Jeans-ul din alta parte, un fel de "hotu striga hotu".  Imi dau seama ca IQ-ul e scazut rau si putea sa vina si presedintele Americii ca tot asa se comporta. O invit sus sa ii arat. Nu vrea sa vina, da ochii peste cap, atitudine profesionista 0, din contra. 

Eu insa ma duc tinta la raionul cu pricina, cu obraznicatura alergand dupa mine, vazand ca e groasa. Vede ca scot telefonul si incep sa fac poze. Cheama paza, tipa ca nu am voie, dar ce sa vezi?! Ca paza tine cu mine si se uita la ea cu dispret.

Celelalte perechi de Jeans erau exact acolo unde le vazusem de prima data cu etichetele de pret redus pe ele...Nu am mai stat sa aud ce debiteaza domnisoara vanzatoare. Am trimis pozele si situatia la Serviciul Clienti H&M, inteleg ca a fost informat si departamentul HR.

Este o practica inselatoare fata de client. Daca nu observi "mica greseala" la casa de marcat, platesti de trei ori pretul afisat. In plus, daca un magazin afiseaza un anumit pret, fie si din greseala, este obligat sa iti vanda produsul la pretul respectiv.

Dar H&M fiind un magazin mic si pricajit nu a fost in stare sa se ridice la acest nivel. Mi s-a parut ca si cei de la Client Service sunt la curent cu aceste pacaleli si le cam tolereaza dand vina pe client, neoferind nici o solutie concreta. Cam rusinos si dubios... 

Cred ca revin la Mango :) Atentie la bon cand treceti prin H&M.