jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

                                                                                                                                  

                                                       

                                                                                                                                     

Produse si servicii testate

TESTAT: VOPSEA DE PAR COLOR EXPERT, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: VOPSEA DE PAR COLOR EXPERT, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Saptamana trecuta am primit din partea Buzzstore pachetul Schwarzkopf Color Expert pentru a testa prima vopsea de par pentru utilizare acasa cu Omega Plex. Daca doriti sa testati si voi produse in cadrul campaniilor organizare de Buzzstore, va invit sa va inscrieti AICI.

Sa revenim la vopseaua de par. In coletul primit de la Buzzstore am gasit in afara de vopseaua de par si ustensilele necesare realizarii acestui proces acasa: perii de diferite dimensiuni, castronel din plastic. 

De ce vopseaua pentru par Color Expert de la Schwarzkopf este diferita de alte produse similare? Pentru ca se bazeaza pe o tehnologie profesionala impotriva ruperii parului.

Mai ales pentru parul blond, acest aspect este foarte important, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit.

In concluzie, te poti vopsi cu un produs de calitate, fara sa ai grija deteriorarii parului fiindca tehnologia OmegaPlex protejeaza micro-legaturile din interiorul firelor de par.


Se poate utiliza pentru vopsirea radacinilor, pentru suvite dar si pentru schimbari radicale, de la saten la blond de exemplu. Printre ingredientele vopselei de par Color Expert sunt o serie de aminoacizi, acid succinic, polimeri hibrizi care fac posibile aceste efecte.

Este un produs potrivit pentru schimbari primavaratice. Eu l-am folosit pentru un efect ombre, adica pe o baza de par saten am facut suvite blonde. Iata rezultatul, sunt foarte multumita si in realitate arata chiar mai bine. Puteti gasi vopseaua de par in lantul DM dar si in alte magazine.