jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

                                                                                                                                  

                                                       

                                                                                                                                     

Produse si servicii testate

TESTAT: MAGAZINUL BEBEBLISS.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: MAGAZINUL BEBEBLISS.RO, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 voteA venit momentul sa schimbam scaunelul copilului pentru masina. Am avut pana acum un Cybex Isofix potrivit pentru 9-18 kg, de care am fost extrem de multumiti. Am cautat pentru nivelul urmator (9-36 kg) ceva care sa stea cel putin la fel de bine la capitolul siguranta, calitate si confort.

Din motoarele de cautare, dupa un research serios de cateva ore am ajuns sa discut cu reprezentantii magazinului cu produse pentru copii Bebebliss.ro

Avem deja 2-3 modele preferate intre care oscilam si pe site-ul lor am gasit cele mai bune preturi, ulterior aveam sa aflu ca si cea mai buna si profesionista consiliere.

Le multumesc cu aceasta ocazie pentru rabdarea de care au dat dovata. M-au ajutat sa aleg cel mai potrivit model de scaunel pentru masina, care sa corespunda cat mai mult asteptarilor mele.

Este vorba despre Scaunul auto pentru copii cu Isofix Baby Go, disponibil in magazinul Bebebliss la pretul de 649 lei, cu transport gratuit.

Acest model de scaun auto pentru copii este certificat pentru grupele I/II/III. Pentru cei care nu stiu, sistemul de prindere Isofix este considerat a fi cel mai sigur pentru copii, asigurand cel mai mare grad de protectie in caz de impact. Scaunelul auto BabyGo respecta standardele ECE R44/04 si este produs in Germania. De asemenea se bucura si de o certificare GoGreen.

Scaunul auto BabyGo a ajuns foarte prompt si in conditii de siguranta, intr-o zi de la plasarea comenzii in magazinul Bebebliss.ro, prin curier. A fost ambalat in cutie de carton rezistenta, cu protectii speciale.M-am bucurat sa observ ca s-a dovedit a fi confortabil, asa cum se intelegea din pozele de prezentare si cum imi confirmasera si reprezentantii Bebebliss.

Ma bucur ca am avut incredere in magazinul Bebebliss.ro, pentru ca scaunelul auto BabyGo este un produs de calitate. Design-ul are pernute suplimentare in zona capului si a spatelui pentru confortul copilului. Atunci cand copilul creste, pernutele pot fi indepartate cu usurinta.

Este dotat cu protectii pentru centuri avand sistem de prindere in 5 puncte. Pentru copii mai mari se utilizeaza centura de siguranta a masinii. Materialele din care este facut sunt de buna calitate, incepand cu plasticul si terminand cu husele detasabile, din material fin, ce permite trecerea aerului.

Va invit sa vedeti cateva poze cu scaunelul BabyGo, pe care le-am facut din diverse unghiuri pentru a observa finisajele de buna calitate. Recomand cu caldura magazinul Bebebliss.ro!