jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

                                                                                                                                  

                                                       

                                                                                                                                     

Produse si servicii testate

TESTAT: BATERIIAUTO.NET, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: BATERIIAUTO.NET, RECOMAND! - 4.7 out of 5 based on 3 votesCine are permis de conducere si putina experienta stie ca situatiile in care bateria auto te lasa pot fi destul de imprevizibile. Dupa un astfel de moment petrecut in iarna, bateria mea auto si-a revenit, dar cum existau si alte semne ca a venit timpul sa cumpar o baterie auto noua, am decis sa o schimb.

Fara nici cea mai vaga idee despre vreo firma serioasa pe care as putea s-o contactez, am dat un search in Google Maps si am gasit destul de multe magazine in zona. La primele doua la care am incercat sa sun nu a raspuns nimeni. Era undeva intre orele 17.00-18.00, asa ca nu-mi facusem sperante prea mari. 
A treia oara am sunat la BateriiAuto.net, telefon 0744 482 782 si imediat un domn mi-a preluat apelul. Am apreciat mult faptul ca a vorbit foarte politicos si profesionist, pentru ca trebuie sa recunosc - nu sunt experta in acumulatori auto.

Ma pregatisem cu ceva informatii de baza in afara de marca masinii: dimensiunile acumulatorului vechi, tensiunea si capacitatea bateriei.

Oricum, dupa ce am spus ce masina am, am primit o recomandare de baterie auto Varta, potrivita masinii mele, la un pret rezonabil. Era disponibila imediat si BateriiAuto.net putea trimite o echipa sa o monteze la domiciliu. Am stabilit o ora de comun acord pentru a doua zi.

Echipa BateriiAuto.net a fost foarte punctuala. M-au sunat pentru reconfirmare, apoi s-au prezentat cu bateria auto noua la adresa, cu 5 minute inainte de ora stabilita. A trebui doar sa le deschid masina.

Baietii, care mi-au facut o impresie de nota 10, au rezolvat in cateva minute. Frumos echipati, cu salopete de lucru si manusi, au demontat acumulatorul auto vechi si apoi l-au montat pe cel nou.

Au facut pe loc cateva teste care au iesit foarte bine si imediat am primit garantia pentru bateria auto noua Varta. Garantia se acorda intotdeauna dupa efectuarea testelor pentru ca ele au rolul de a detecta probleme de functionare ale masinii, respectiv ale alternatorului. Acesta are rolul de a mentine bateria incarcata atata timp cat motorul este pornit. Daca alternatorul incarca prea mult de exemplu, bateria va fi supraincarcata. In schimb daca alternatorul incarca prea putin, bateria se va descarca mai repede. In aceste cazuri garantia nu poate acoperi problemele, ele trebuie rezolvate.
Ii recomand cu incredere pe cei de la BateriiAuto.net pentru atitudinea profesionista, rapiditate, politete, calitatea serviciilor, atitudinea fata de client. Ideea e ca sunandu-i pe ei beneficiezi de servicii foarte bune la preturi ultrarezonabile, fara sa pierzi timp. Vin la domiciliu, se ocupa de tot, inclusiv de ridicarea bateriei vechi. Nu te doare capul. Iar preturile sunt foarte convenabile.
Eu, din experienta, va sfatuiesc sa mergeti "pe mana lor" in alegerea bateriei auto, dar daca tineti neaparat sa alegeti, toate produsele sunt expuse pe site: BateriiAuto.net
 
Pot veni la orice adresa (inclusiv in cazurile urgente, acolo unde ati ramas cu masina), de pe raza Bucurestiului si a judetului Ilfov.
Pentru ca fac ei montajul, intotdeauna garantia se acorda pe loc, ceea ce inseamna eliminarea timpului pierdut prin service pentru masuratori. Baietii au tot ce le trebuie si fac toate masuratorile necesare dupa montaj.

Plata se poate face numerar, prin transfer bancar sau chiar cu cardul, pentru ca cei de la BateriiAuto.net se pot deplasa cu POS la adresa.
Sunt genul de profesionisti care se pot adapta usor la orice tip de masina. Am inteles ca au montat inclusiv pe masini pretentioase precum: Aston Martin DBS, Bentley Continental GT, Ferrari F430, Audi A6, Audi Q7, Porsche Cayenne, Mercedes GL, Volkswagen Touareg. Au fost primii care au lansat pe piata acest serviciu - montaj la domiciliu pentru bateria auto, inca din 2008.

In legatura cu bateria veche, pentru cei care nu s-au documentat, ar fi de precizat faptul ca exista o Hotarare de Guvern HG 1132/2008, care ne obliga sa predam bateriile auto vechi pentru a fi reciclate. In caz contrar exista o taxa pe care trebuie sa o achitam suplimentar.

In concluzie, recomand BateriiAuto.net pentru calitatea serviciilor de montare a bateriei auto la domiciliu, promptitudine si preturi foarte bune!