jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: MAGAZIN GSMNET.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: MAGAZIN GSMNET.RO, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 voteSe apropie Sarbatorile de iarna si perioada cadourilor! Anul acesta mi-am facut singura un cadou din timp, pe care vi-l recomand si voua, acum dupa aproape o luna de zile de utilizare. Este vorba despre cantarul de persoane de la GSMNet.ro

Pe langa rolul sau in mentinerea greutatii pe termen lung, acest cantar ajuta si la adoptarea cu usurinta a unui regim mai echilibrat in perioada Sarbatorilor, atunci cand excesul alimentar este mai frecvent. Pe mine a reusit sa ma motiveze foarte mult si il folosesc zilnic. 

Cantarul digital este de o calitate foarte buna. Precis si practic este foarte simplist si totusi performant putand fi conectat prin bluetooth la telefon.

Exista o aplicatie cu ajutorul careia obtinem un grafic si o viziune clara a evolutiei greutatii in fiecare moment.

GSMNet.ro nu m-a dezamagit niciodata si atunci cand vine vorba de gadgeturi, accesorii pentru telefon sau produse multimedia reprezinta prima mea optiune.

Intotdeauna comanda este procesata prompt, produsele sunt disponibile la preturi foarte bune si ajung la mine ambalate cu grija, cu bule de aer in cutii de carton rezistente. Felicitari GSMNet.ro pentru calitatea produselor si a serviciilor, recomand!