jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: SANDALE DE LA ZORILESTORE.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: SANDALE DE LA ZORILESTORE.RO, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

De curand am scris despre magazinul ZorileStore.ro AICI. Acum doua zile perechea de Sandale Grendha Elegance II Fem Exp X a ajuns la mine. Initial am primit o confirmare pe e-mail, apoi in 24 de ore am fost contactata de Cargus - firma de curierat pentru livrare. Coletul a ajuns deci rapid.

Sandalutele erau ambalate in cutia originala si apoi in folie de protectie foarte rezistenta. Arata exact ca in poza de pe site-ul magazinului. Materialul este PVC, drept sa spun nu am mai purtat sandale din PVC, am sa revin cu un update daca pielea mea va reactiona in vreun fel. Ieri am vrut sa le incerc prin casa, sa vad cum ma simt in ele si am uitat ca le port. Sunt foarte usoare, moi si comode, se muleaza pe talpa piciorului si ai senzatia ca esti desculta :)

Modelul este deosebit, merge foarte bine si la pantaloni si la fusta. Iese din tiparele clasice si pot spune ca m-a incantat foarte tare. Ca produs, sunt finisate foarte bine, sunt lucrate cu atentie si talpa este de calitate.

Concluzia pe care eu o trag este ca magazinul ZorileStore.ro comercializeaza incaltaminte de calitate, eu as comanda si a doua si a treia oara cu toata increderea. Vi-l recomand!