jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: SAMPON SI BALSAM GLISS HAIR REPAIR PURIFY & PROTECT, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: SAMPON SI BALSAM GLISS HAIR REPAIR PURIFY & PROTECT, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Am primit Gratuit de la Buzzstore un colet pentru a testa niste produse, mai exact Sampon si Balsam Schwarzkopf Gliss Hair Repair Purify&Protect. In afara de ele am gasit in colet si alte suprize: suport pentru pahare in forma de pieptan si ...ce am apreciat in mod deosebit...Ceai de Maleuca BIO!

Legatura cu ceaiul, ideea de conexiune intre cele doua tipuri de produse, mi se pare geniala, pentru ca exprima exact felul in care parca s-a simtit parul meu dupa ce am utilizat samponul si balsamul, mai exact... relaxat. Daca vrei sa primesti si tu produse Gratis pentru a le testa, click AICI!

 


Atat Samponul cat si Balsamul sunt produse de uz zilnic disponibile in toate magazinele la preturi uzuale. Deci nu promit marea cu sarea, dar raportul calitate pret este unul foarte bun! Si mai vin si cu ceva in plus: 0% Siliconi si 0% Coloranti, adica mai putine toxicitati pentru organismul nostru!Ce pot sa va spun este ca parul ramane curat si matasos in urma utilizarii acestor produse, cu un parfum foarte placut, chiar e genul meu de parfum discret. Eu ma declar multumita si recomand aceste produse. Stiu ca nu toata lumea isi permite sa achizitioneze cosmetice profesionale, sau 100% BIO, asa ca ele reprezinta o solutie foarte buna!

Recomand!