jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: BIONAT-CONCEPT.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: BIONAT-CONCEPT.RO, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote


Am cautat pe Google un magazin cu produse pentru curatenie Bio, certificate ecologic, din dorinta de a proteja cat mai mult sanatatea familiei, dar si mediul. Am nimerit la Bionat-Concept.ro si am poposit asupra lui din doua motive:

1. Am gasit toata gama de produse de curatenie de care am nevoie, toate Bio si in acelasi loc: Puf pentru spalat ferestrele, oglinzile si tot ce inseamna sticla, Puf special pentru Bucatarie, Puf pentru Toate Suprafetele, Detergent pentru rufe certificat Ecologic si produse ecologice pentru igiena dentara. Argument foarte important pentru ca de obicei trebuia sa le comand pe bucati, din mai multe locuri, ceea ce insemna sa platesc taxe de transport diferite.

Rezultau costuri mai mari pentru mine si dupa cum stim, produsele sanatoase nu sunt ieftine.


2. M-am regasit in descrierea lor. Si eu sunt preocupata sa aleg pe cat posibil ce e mai bun pentru familia mea De obicei citesc aceste sectiuni denumite "Despre noi" sau similar, pentru ca in piata sunt multe magazine dubioase si am invatat indiciile care dau de gandit. Bionat Concept  este o afacere de familie, aparuta din dorinta de a selecta produse cat mai blande cu omul si cu mediu, in aceste vremuri in care consumerismul a dus la extrem: cat mai chimic si cat mai ieftin, totul ducand la efecte dure pentru sanatatea omului si pentru mediu.

"Bionat s-a nascut ca afacere de familie, inspirata din insasi viata noastra. Cadrele in care ne-am propus sa o dezvoltam sunt strans legate de principiile noastre si de ceea ce ne anima: dorinta de trai frumos, de a face bine, atentia la micro-mediul si macro-mediul in care ne desfasuram, oameni si natura.

Alternativele pe care le propunem pentru produsele pe care le folosim zi de zi sunt ceea ce noi cautam sa aducem in viata noastra. Sunt alese printr-o selectare atenta, fie ca este vorba de alimentatie, produse pentru corp si de igiena sau produse de curatenie.

Sediul nostru central este in depresiunea Dornelor, la poalele Muntilor Calimani. Vom folosi terenurile pe care le avem aici precum si resursele naturale din aceasta zona frumoasa si curata pentru a produce si aduce pe masa dumneavoastra din bunatatile Bio specifice zonei."

Am analizat cu atentie conditiile comerciale si plafonul de 150 de lei pe care trebuie sa il depasesti pentru a beneficia de Livrare Gratuita prin curier mi s-a parut rezonabil. Am ales produsele de care am avut nevoie si cate ceva in plus, despre care abia astept sa va povestesc. :)

Serviciile magazinului au fost ireprosabile. Am primit imediat confirmarea comenzii pe e-mail si coletul a ajuns in 48 de ore. Cred ca ar fi ajuns a doua zi daca plasam comanda dimineata.

 


Produsele au fost ambalate cu mare grija intr-o cutie rezistenta din carton. Fiecare era infasurat in folie protectoare cu bule de aer. Iar cutia avea sageti pentru a fi pozitionata corect. Langa produse am gasit si factura. Am tinut sa mentionez acest aspect pentru ca in ultimul timp neseriozitatea se manifesta in fel si chip, inclusiv in plan comercial.


Sunt foarte multumita de produsele de la Bionat Concept si abia astept sa va povestesc despre ele in materiale viitoare. Raportul calitate&cantitate/pret este foarte bun. Au certificari Eco si sunt branduri disponibile in exclusivitate, de incredere, din tari precum Danemarca.


Pana la urmatoarele postari in care am sa va prezint produsele, va rog sa vizitati Bionat Concept, pe care il recomand cu toata increderea!