jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: MAGAZINUL ONLINE MINUNEANATURII.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: MAGAZINUL ONLINE MINUNEANATURII.RO, RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Am gasit magazinul MinuneaNaturii.ro cautand Ulei extravirgin de masline certificat ecologic, la un pret bun. Si dupa o prospectare atenta, cea mai buna oferta din punct de vedere al raportului calitate/pret la ei am gasit-o.

Este prima comanda lansata si produsul principal pentru care am plasat-o este Uleiul extravirgin presat la rece 1000 ml Eco/Bio Crudolio, disponibil la pretul redus de 56,98 lei.

Insa am profitat de ocazie si am adaugat in cos cateva pungi de Cafea Bio de asemenea disponibile la preturi foarte bune, o cutie de Ceai, un Oregano.

 

 


Despre produsele comandate am sa va povestesc in alte postari. Deocamdata, as vrea sa pun accentul pe serviciile magazinului MinuneaNaturii.ro si pe calitatea departamentului de vanzari.

Mi se pare un detaliu foarte important ca un magazin sa functioneze cu ajutorul unei echipe profesioniste, prompte si amabile, in prezent, cand gasesti neseriozitate la tot pasul.

Imediat dupa plasarea comenzii am primit coonfirmarea pe e-mail si in 48 de ore coletul era la mine. 


Am avut mari emotii, stiam ca am doua sticle de Ulei BIO care se puteau sparge usor in cazul unui transport neadecvat. Dar nu a fost deloc asa. Cei de la magazin au ambalat totul intr-o cutie groasa de carton si inauntru fiecare produs in folie protectoare. Am apreciat grija manifestata pentru ca totul sa decurga perfect si sa insemne o experienta frumoasa pentru client.Am primit totul in cele mai bune conditii. Mi-a placut foarte mult abtibildul prietenos de pe cutie, cred ca reuseste sa atraga atentia clientului in mod pozitiv si sa-i intareasca buna comunicare cu echipa MinuneaNaturii.ro 
Va recomand magazinul MinuneaNaturii.ro pentru grija fata de client, preturile bune si produsele de calitate!