jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: MAGAZINUL NOVALIA, NU RECOMAND!

1 1 1 1 1
TESTAT: MAGAZINUL NOVALIA, NU RECOMAND! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Din start spun ca o sa ma abtin mult, muuuult sa caracterizez acest magazin. Va spun doar atat, opinia mea personala: evitati, evitati si dati vorba mai departe sa nu-si mai ia nimeni teapa!

Pozele cu rochitele lor sunt superbe si periodic fac REDUCERI consistente la cate un produs, doar pentru ca tentatia sa fie si mai mare. Materialele nu sunt descrise pe site, decat generic, gen ,,panza". Adica speri sa fie bumbac si parca nu-ti vine sa crezi ca ar putea fi un parlit de poliester ieftin si nociv pentru piele!

Pe scurt, plasezi comanda in baza imaginilor prezentate pe site si primesti ceva ce nu are legatura cu produsul comandat. Diferenta e ca intre un vis frumos si un cosmar ingrozitor!

Produsele sunt din materiale sintetice dar si acelea de proasta calitate, cu o croiala oribila si pe marimi mici, pentru ca sunt produse chinezesti, luate cel mai probabil en gros cu 5 lei bucata si vandute cu 100 lei, pret redus de la 300 lei. Cunoasteti cred ,,reteta".

Ei bine, acest gen de magazin e Novalia si daca nu vreti sa va enervati, sa va pierdeti timpul si banii, treceti mai departe cand dati de ei. 

Daca luati totusi teapa, cum mi s-a intamplat si mie o sa incercati probabil fara succes sa faceti retur, pentru ca in urma completarii formularului de pe site nu va contacteaza nimeni, iar individa care raspunde la telefon doar duce cu vorba.

E de competenta organelor legii!

Va doresc cumparaturi placute si fara incidente!