jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

 

Produse si servicii testate

TESTAT: CAMPANIA BOOKCITY.RO, RECOMAND!

1 1 1 1 1

Zilele trecute am testat campania celor de la BookCity.ro

Campania denumita "E usor sa daruiesti" vine in ajutorul celor care doresc sa ofere un cadou de calitate celor dragi. Puteti alege din mai multe categorii: carti, muzica, filme, papetarie, felicitari.

BookCity.ro ofera impachetare gratuita pentru cadoul comandat. De cand am vazut promovarea campaniei mi-a atras atentia simplitatea si frumusetea modului de impachetare. Fara prea multe "artificii", o hartie crem, legata cu funda rosie. Efectul este wow dupa parerea mea. Pentru ca mi-a placut atat de mult am decis sa testez aceasta campanie si mi-am facut cont pe site. Foarte repede si usor, formularul este simplist.

Ulterior am ales cartea Gradini si plante de interior, disponibila la pretul de 79,99 lei si un CD cu Holograf -Unplugged la pretul de 26,90 lei. Cadoul este pentru mama. Este pasionata de ingrijirea plantelor de interior si Holograf este formatia ei preferata.

Am plasat comanda si am primit coletul in 24 de ore prin curier. Ambalat impecabil. Am scapat de grija pregatirii cadoului si mama a fost foarte incantata. Recomand aceasta campanie!