Caută în site
Nutriție
VIDEO: SAREA IODATA, UN PERICOL PENTRU SANATATE
- publicat Miercuri, 23 Aprilie 2014 14:08
- Scris de Andreea
Guvernul Romaniei a emis o lege acum cativa ani prin care obliga firmele sa comercializeze numai sare iodata. Din pacate statisticile arata ca sarea iodata a crescut in ultimii ani numarul cancerelor de tiroida.
Citeste pe larg despre...VIDEO: SAREA IODATA, UN PERICOL PENTRU SANATATE
VOPSEAUA DE OUA, BOMBA TOXICA
- publicat Joi, 17 Aprilie 2014 22:07
- Scris de Andreea
Prof. dr. Ghe. Mencinicopschi ne avertizeaza cu privire la vopseaua de oua din supermarket. Toata lumea o foloseste, putini cunosc riscurile la care se spun.
Vopseaua de oua nu este altceva decat o combinatie de E-uri periculoase. Este un produs 100% sintetic ce poate interfera cu cromozomii. Mencinicopschi precizeaza inca o data faptul ca acesti aditivi sunt foarte controversati si ca pot forma aducti de ADN.
CUM SEPARI GALBENUSUL DE ALBUS - METODA INEDITA
- publicat Marți, 21 Ianuarie 2014 10:27
- Scris de Andreea
De cele mai multe ori, atunci cand dorim sa separam albusul de galbenus, lovim usor coaja oului cu lama unui cutit, avand grija sa nu deterioram galbenusul, apoi ne folosim de cojile oului pentru a-l separa de albus.
Nu ne iese intotdeauna perfect, dar cele mai pricepute dintre noi reusesc sa se descurce rapid, cu usurinta in miscari.
Citeste pe larg despre...CUM SEPARI GALBENUSUL DE ALBUS - METODA INEDITA
GUMA DE MESTECAT - 5 EFECTE NOCIVE
- publicat Duminică, 19 Ianuarie 2014 13:14
- Scris de Webmaster
Toata lumea mesteca guma, stiati insa ca sunt 5 efecte nocive importante asupra sanatatii pe care aceasta le provoaca in timp?
1. Guma de mestecat inainte de masa creste pofta de cartofi prajiti si dulciuri si reduce consumul de fructe si legume. Acest lucru din cauza aromei de menta din guma. Aceasta aroma face gustul fructelor si legumelor sa para amar.
CARNEA LA GRATAR - PERICULOASA PENTRU SANATATE
- publicat Vineri, 10 Ianuarie 2014 11:46
- Scris de Webmaster
O descoperire deosebit de importanta a oamenilor de stiinta ne arata faptul ca mult apreciatul gratar este deosebit de nociv pentru sanatate. Cercetatorii de la Universitatea din Oregon au demonstrat ca preparata astfel.
Carnea este similara cu gazele de esapament in privinta efectelor negative. Reactiile chimice care au loc transforma compusii mama cunoscuti drept cancerigeni in mutageni de sute de ori mai periculosi.
Citeste pe larg despre...CARNEA LA GRATAR - PERICULOASA PENTRU SANATATE