jurnaldefrumusete.ro

 Vrei să te anunț când public noutăți?  Lasă-mi te rog email-ul tău. Mulțumesc. 

Caută în site

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Nutriție

TOP 3 ALIMENTE CARE NE URATESC

1 1 1 1 1
TOP 3 ALIMENTE CARE NE URATESC - 4.4 out of 5 based on 7 votes

425235 539324862794175 520650048 nSe apropie Sarbatorile si fiecare femeie doreste sa arate cat mai bine. Este important ca bucuria din suflet sa se vada  si sa fie transmisa persoanelor dragi din jurul nostru. Trebuie sa fim frumoase pentru noi dar si pentru ei, cei care ne iubesc.

Din pacate sunt si zile cand nu putem acoperi cearcanele nici cu o tona de machiaj sau cand ni se pare ca au aparut cateva riduri in plus peste noapte. Aparent nu exista nici o explicatie, insa in realitate un factor are o mare importanta in aceasta privinta si nu numai: alimentatia.

Iata Top 3 alimente care ne uratesc:

Locul 1 cu "felicitari" pentru efectele rapide si foarte vizibile:

Sarea - daca se depaseste cantitatea recomandata si anume 6 grame pe zi, iata ce se intampla cu tenul nostru: se deshidrateaza, se umfla, se usuca pielea si arata obosit si imbatranit.

Locul 2

Prajelile - Distrug efectiv organismul si incep cu pielea fina a fetei. In primul rand se modifica aspectul, tenul se ingrasa mai rapid si pielea devine terna si obosita. In plus prajelile duc la ingrasarea peste masura si ingrosarea arterelor.

Locul 3

Mezelurile - Mai exact conservatii si substantele nocive din ele din ele prezente in proportii de pana la 70-80%. Umfla fata, inflameaza pielea si produc alergii serioase.


Cum ne ingrijim pielea

In sezonul rece, cand tenul are cel mai mult de suferit este de preferat sa folosim produse de calitatea cea mai buna care sa hidrateze pielea si sa o protejeze.

De exemplu un Scrub profesional delicat, bazat pe ingrediente naturale. Este produsul meu preferat dintre toate scrub-urile folosite pana acum! Efectiv curata fata si in acelasi timp o lasa hidratata si fina, fara sa provoace nici cea mai mica agresiune care sa usuce pielea. Se numeste Scrub-ul Tutti Frutti de la Reference France